merhaba arkadaşlar
benim 2010 model yamaha ybr 125 city modeli motosikletim var. motorum 90ı geçemiyor ve 100 kmde 3 litre yakıyor (düşük devirli 5000-7000 arası kullandığım halde).
Elazığ ve Malatya'da gitmediğim usta kalmadı. kimse sorunu çözemedi.
bana Gaziantep'te sağlam bir ybr ustası gerekiyor.
özelden adresini ve numarasını yollarsanız çok mutlu olurum. maaşı alınca Gaziantep'e geleceğim.
tekeriniz düz bassın.
Merhaba Gaziantep de arasıra gözüme cruiser lı bir ekip takılıyor. Garajlardan pamuklara sarılı harley ler yollara çıkıyor, bazen r1 li hayabusalı tam kuşamlı gruplar oluyor iyi güzel bu kişilerin kendi grupları çevresi olabilir ama cbr(125-250) ninjalı(250) apachi li hyolu(250) gençler çoğunlukla yalnız geziyor veya bir iki kişi oluyorlar buradan motor camiasinda çok tanıdığı olmayan veya bu camiaya yeni girmiş olan arkadaşlara seslenmek istiyorum ara sıra buluşsak teknik konular da veya motorculuk felsefesi üzerine konuşup bir şeyler paylaşsak kötü mü olur?
1-harleyler turk chopperler başını beşir argan çekiyor
2-R1- hyabusa ve gmk lılar (gaziantep motosiklet grubu ) her cuma toplanırlar her pazar gezı olur... siteden aydemir kardeşimle görüş yardımcı olur.
3-istediğiniz konuda fikir alışverişi yapacak arkadaş cok antepde dediğim gibi aydemirle görüş o zaman zaten direk o gruplarla tanışmış olursun : ))
( aydemir kardeşime burdan sevgiler.iş yoğunluğundan görüşemiyorum.)
Nisan ayının 28 Antep'te olacağım Honda servısı sehir merkezındemı hizmetleri nasıl malum uzun yoldan geleceğim 8000 bakımını yaptıracağım kara kızımın Antep li dostlar haber beklıyorum
Gaziantepli dostlarım, Gaziantep'ten cıkıp, Antalya yada en kötü ihtimalle Mersine bi gezi yapıp tatile cıkmayı düsünüyorum. Yanlız bana yol arkadasları lazım. Aranızda gelebilecek birileri var mı ?