[Gaziantep - MT]

slm yenkayıt oldum siteye. honda 250cc twester ya da cbf almayı düşünüyorum.bilen arkadaşlar yakıtı kullanımı hangisi iyidir?

merhaba arkadaşlar

benim 2010 model yamaha ybr 125 city modeli motosikletim var. motorum 90ı geçemiyor ve 100 kmde 3 litre yakıyor (düşük devirli 5000-7000 arası kullandığım halde).

Elazığ ve Malatya'da gitmediğim usta kalmadı. kimse sorunu çözemedi.

bana Gaziantep'te sağlam bir ybr ustası gerekiyor.

özelden adresini ve numarasını yollarsanız çok mutlu olurum. maaşı alınca Gaziantep'e geleceğim.

tekeriniz düz bassın.

ayni sorun bende de var kardeşim sorunun neymiş halloldu mu? yardimci olursan sevinirim.

Merhaba Gaziantep de arasıra gözüme cruiser lı bir ekip takılıyor. Garajlardan pamuklara sarılı harley ler yollara çıkıyor, bazen r1 li hayabusalı tam kuşamlı gruplar oluyor iyi güzel bu kişilerin kendi grupları çevresi olabilir ama cbr(125-250) ninjalı(250) apachi li hyolu(250) gençler çoğunlukla yalnız geziyor veya bir iki kişi oluyorlar buradan motor camiasinda çok tanıdığı olmayan veya bu camiaya yeni girmiş olan arkadaşlara seslenmek istiyorum ara sıra buluşsak teknik konular da veya motorculuk felsefesi üzerine konuşup bir şeyler paylaşsak kötü mü olur?

1-harleyler turk chopperler başını beşir argan çekiyor
2-R1- hyabusa ve gmk lılar (gaziantep motosiklet grubu ) her cuma toplanırlar her pazar gezı olur... siteden aydemir kardeşimle görüş yardımcı olur.
3-istediğiniz konuda fikir alışverişi yapacak arkadaş cok antepde dediğim gibi aydemirle görüş o zaman zaten direk o gruplarla tanışmış olursun : ))
( aydemir kardeşime burdan sevgiler.iş yoğunluğundan görüşemiyorum.)

Nisan ayının 28 Antep'te olacağım Honda servısı sehir merkezındemı hizmetleri nasıl malum uzun yoldan geleceğim 8000 bakımını yaptıracağım kara kızımın Antep li dostlar haber beklıyorum

Gaziantep İl Temsilcisi
1-harleyler turk chopperler başını beşir argan çekiyor
2-R1- hyabusa ve gmk lılar (gaziantep motosiklet grubu ) her cuma toplanırlar her pazar gezı olur... siteden aydemir kardeşimle görüş yardımcı olur.
3-istediğiniz konuda fikir alışverişi yapacak arkadaş cok antepde dediğim gibi aydemirle görüş o zaman zaten direk o gruplarla tanışmış olursun : ))
( aydemir kardeşime burdan sevgiler.iş yoğunluğundan görüşemiyorum.)

A.s Ahmet sevgiler saygilar benden kardeşimen kısa zaman da görüşelim

Nisan ayının 28 Antep'te olacağım Honda servısı sehir merkezındemı hizmetleri nasıl malum uzun yoldan geleceğim 8000 bakımını yaptıracağım kara kızımın Antep li dostlar haber beklıyorum

Öncelikle merhaba honda servisi antep merkezde gelirsenız haber edin yardımcı olmaya çalişarim yolunuz acık olsun numaramı özelden yazdım..

Atv yi sattıktan sonra 125-250 bişey almayı planlıyorum o zaman daha rahat ulaşırım sizlere buradan serzenişte bulunmak yerine direk telefon açarız.

Arkadaşlar pazar gunü çıkacağım güney ve. Dogu Anadolu Tur'un da 29 insan Pazartesi antepteyım sabah antepteyım seuma Müzesi'ni gezeceğim nizipte sonra Urfa ya devam görüşmek isteyen arkadaşları beklerim zaten motor bakımınızda yaptırıcam Antep Honda da motorum cbf 150 kara kız

Çetinkaya AVM nin yanında honda yetkili servisi kime sorarsanız size söylerler bu arada bakım dediniz tek yağ değişimi ise ben bile yaparım :)

Arkadaşlar gözümüz aydın vespa aprillia piaggio ve bazı bmwleri bulabileceğimiz bir yer açıldı. İbrahimlide resmi açılış muhtemelen 15 20 güne.

Arkadaşlar iyi günler.

Facebook sayfamızı beğenin. Temmuz ayı içerisinde güzel ülkemizin göz bebeği Akdeniz'e Tur&Kamp yapmayı düşünüyoruz.
https://www.facebook.com/GaziantepMT

Motosiklet.net teşekkürler bizi buluşturduğun için :)

Hali hazırda bir sayfa varmış. İlginiz var mı bilmiyorum ama MOTO AYINTAP adında. Bende sayfayı kaldırdım :)

Gaziantepli dostlarım, Gaziantep'ten cıkıp, Antalya yada en kötü ihtimalle Mersine bi gezi yapıp tatile cıkmayı düsünüyorum. Yanlız bana yol arkadasları lazım. Aranızda gelebilecek birileri var mı ?

Araç takip sistemiyle ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Bizzat kullanıyorum,memnunum.

Selam arkadaşlar. Gaziantepde bi motosiklet pazarı oluyormuş nerde ne zaman olduğunu bilen arkadaşlar varsa benimle irtibata geçerlerse çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar