Tüm motosiklet.net kullanıcısı arkadaşlara selamlar cbr 600 f veyahut fz1 model makina arıyorum.
Yardımcı olan olmayan herkese tesekkur ederim...................
fz6 var istersen
Şu motoru Antep'te bilen veya bakabilecek olan var mıdır aramızda ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...asiz-cbs-motor-arayanlara-ozel-59297513/detay
Mehmet kardeş motosiklet ile gezmeyi, uzun yol yapmayı seviyorsan doğru yerdesin. fakat grup sürat yapmaz hatalı sollamaz gazlama yapmaz bilgin olsun.Abilerm meRhaba.. Ben Antepten Memet.. diğer bir adımla ki bu lakap GhostRider.. Benim Yeşil Kawasaki ZX-6R'e motora sahibim. Ancak G.antep'te gezerken sadece şahıs olarak geziyorum. Tek takılarak yani. G.antep'te bir gireceğimiz bir grup, takım gibi gruplar var mı ? Süpersport veya sport. Ki motorumla çok ceza yedimBuda çok gezmemden ve hızdan oldu. G.antep'te yardımcı olursanız sevinirim.. Adım Mehmet.
merhaba hemşerimTüm hemşerilere selamlar
öncelikle hayırlı olsun motosikletiniz kazasız belasız sürüşler diliyorum öncelikle listenize rumkaleyi ve de iskenderunu dahil etmenizi öneririmArkadaşlar yaklaşık 150-200km lik gezintiler yapmak istiyorum. Kilis, zeugma gibi rotalar seçtim. Önereceğiniz yerler var mı?
öncelikle yenş motorunuz hayırlı olsun tekeriniz düz bassın fazla tecrübeniz yoksa benim gibi tam gaz tam fren calısmasına su an için girmeyin kontra ve slalom için ise mahallenizde kullanılmayan asvaltı düzgün cadde sokakları tercih edebilirsinizakadaşlar motoru yeni aldım ama fazla tecrübem yok
tam gaz tam fren,slalom,counter stearing,swearin gibi teknikleri çalışabileceğim
bildiğiniz güzel yol tavsiyelerinizi bekliyorum
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...![]()
öncelikle hayırlı olsun motosikletiniz kazasız belasız sürüşler diliyorum öncelikle listenize rumkaleyi ve de iskenderunu dahil etmenizi öneririm