[Gaziantep - MT]

Merhaba Gaziantep de arasıra gözüme cruiser lı bir ekip takılıyor. Garajlardan pamuklara sarılı harley ler yollara çıkıyor, bazen r1 li hayabusalı tam kuşamlı gruplar oluyor iyi güzel bu kişilerin kendi grupları çevresi olabilir ama cbr(125-250) ninjalı(250) apachi li hyolu(250) gençler çoğunlukla yalnız geziyor veya bir iki kişi oluyorlar buradan motor camiasinda çok tanıdığı olmayan veya bu camiaya yeni girmiş olan arkadaşlara seslenmek istiyorum ara sıra buluşsak teknik konular da veya motorculuk felsefesi üzerine konuşup bir şeyler paylaşsak kötü mü olur?

beyler Gaziantepte kask alınacak dükkan nerde vardır her bütçeye uygun denenip alınacak ve bu gibi motor ve motorcu aksesuarları

Sabri Usta'da (teknik motor) LS2ler her boy ve shoei marka birkaç tane var. O civarda usta motorda da ucuz modeller var.

iyi akşamlar Gaziantep'li motorcu kardeşlerim, abilerim.
yarın sabah 10:40 uçağı ile İzmir'den Gaziantep'e yeni sahibi olacağım motorumu almak için yola çıkıyorum. fakat dönüş için motoru da otobüse yükleyip, otobüsle gelmeyi düşünüyorum. motorun şimdiki sahibiyle konuştuk otogarda hiç tanıdığı yokmuş ama beraber gider sorar soruştururuz dedi sağolsun.
eğer tanıdığınız var ise yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü 14saatlik yolu motorla tek başıma gitmek ve okadar yorulmak istemiyorum. şimdiden teşekkürler
Telefon numaram: 05542186228

Merhaba Gaziantep de arasıra gözüme cruiser lı bir ekip takılıyor. Garajlardan pamuklara sarılı harley ler yollara çıkıyor, bazen r1 li hayabusalı tam kuşamlı gruplar oluyor iyi güzel bu kişilerin kendi grupları çevresi olabilir ama cbr(125-250) ninjalı(250) apachi li hyolu(250) gençler çoğunlukla yalnız geziyor veya bir iki kişi oluyorlar buradan motor camiasinda çok tanıdığı olmayan veya bu camiaya yeni girmiş olan arkadaşlara seslenmek istiyorum ara sıra buluşsak teknik konular da veya motorculuk felsefesi üzerine konuşup bir şeyler paylaşsak kötü mü olur?
Çok güzel olur ama hiç bir etkinlik bildirilmediği buluşamıyoruz arada bir iki etkinlik olsa insanlar birbirinin yüzünü görse sohbet etseler ne güzel olur...

slm arkadaşlar ben de antepliyim ve antepte yaşiyorum sizlerle tanısmak isterim :thumleft:

Selam beyler şu anda antepte değilim ama motorla cuma günü antepe gelicem acaba antepte bildiginiz motorun selesini beyaz deri kaplatacağım bi yer varmı tarif ederseniz bulurum birçok yeri biliyorum

Gaziantep İl Temsilcisi
merhaba arkadaşlar

benim 2010 model yamaha ybr 125 city modeli motosikletim var. motorum 90ı geçemiyor ve 100 kmde 3 litre yakıyor (düşük devirli 5000-7000 arası kullandığım halde).

Elazığ ve Malatya'da gitmediğim usta kalmadı. kimse sorunu çözemedi.

bana Gaziantep'te sağlam bir ybr ustası gerekiyor.

özelden adresini ve numarasını yollarsanız çok mutlu olurum. maaşı alınca Gaziantep'e geleceğim.

tekeriniz düz bassın.

bence normal yani çok degil ve 5000-7000 devir de düşük degil ki ben 25o cc ledow ile 4 litreye 120 km felan yapıyorum karburatör lü ise ayarını yaptır derim :cat:

bence normal yani çok degil ve 5000-7000 devir de düşük degil ki ben 25o cc ledow ile 4 litreye 120 km felan yapıyorum karburatör lü ise ayarını yaptır derim :cat:

bana Gaziantep'te sağlam bir ustanın adresini verebilir misin?

en kötü tüm şehri dolaşırım artık ne yapalım...

isg

Arkadaşlar merhaba ben kocaeliden yazıyorum forum sitelerinden takip ettiğim kadarıyle yamaha rx 115 - 135 ler GAZİANTEP te çokca diye biliyorum umarım yanılmıyorumdur.
Gelelim sizlerden ricama bana rx lerin motor kısmı lazım burada kros motora takıcam, sizce ne kadardır tabi çok pahalı olmamalı yardımcı olabilirmisiniz.
Doğrusu benim henüz motorum yok önce motor kısmını alıp sonrada şase alacağım sahibinden.com da farklı markaların şaseleri var onlardan birini düşünüyırum yada olmadı hurdaya yakın bir çinli alıp üstüne RX motoru atayım ki güçlü olsun plaka durumu önemli değil dağda bayırda binileceği için o yüzden böyle bir arayıştayım lütfen yardımcı olurmusunuz.

merhaba arkadaşlar kilisten yazıyorum 20 ocak 2013 pazar günü bi supersport grubu geldi kilise 27 plaka tanışmak isterim arkdaşlarla burda motorcu çok ama gerçek anlamda çok az o yüzden farkedilmiyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar