Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimler süper arkadaşlar ya ellerinize sağlık...
Blacat' Alıntı:Ben fotoğraflar için demiştim abi yaa
camadan' Alıntı:Kardeş benim fotoğraf makinem senin fotoğraf makinem varmı iste hemen emrine amade
akalteke' Alıntı:Yıllar evveldi çocukluğumu hatırladım. Daha o zaman galata köprüsü yenilenmemiş daha doğrusu değişmemiş. ondört onbeş yaşlarındayım. elimde en ucuzundan 5 li çapari balık tutmaya çalışıyorum. tutuyorumda ha . tam arkamda ise bir meyhanede insanlar eyleniyordu. yıllar yıllar sonra dün tekrar aynı yerdeydim. Ama bu sefer ben eylenenlerin arasınadaydım köprüde değişmiş yenisindeyiz. bir ara köprünün korkuluklarına baktım belki balık tutan bir çocuk görürüm diye göremedim.
Güzel bir akşamdı benim MT deki arkadaşlarla bu ilk buluşmamdı. yıllardır girerim şu internet denen merete en çok dikkatimi çeken burda hemen herkesin yüzüne maske takmasıydı. Ama akşam bunun bu site içinde en alt seviyede olduğuna tanık oldum. Hatta ordaki arkadaşların hiç birinde bunu görmedim sevindim.
Bu buluşma Barış arkadaşımızın davetine icabet buluşmasıydı. Buluştuk. bu ortamda içkide vardı kolada vardı kahvede vardı. Ben kahve hakkımı kullandım. Askari müştereğimiz olan motorculuk birbirimize hoşgörüyle bakmamıza yetmiş hatta artmıştı.
Barış,ı dinlerken ve sonra tanışma ve muhabbet esnasında o öyle tv lerde gördüğümüz yılışık zavallı ruhunu şeytana satmış ciğeri üç para etmez medya maymunlarından bir kez daha biraz daha soudum. Barışta gitar çalıyor şarkı söylüyor insanları eğlendiriyordu ama adam gibi ağırlığınadan birşey kaybetmeden. Aferin barış hep böyle kal.
İşte arkadaşlar böyle bir akşamdı fotoraf makinem olmamasından geceyi anlatmaya çalıştım herkesin olduğu gibi olduğu bir akşamdı. Estarabimli, akdeniz akşamlarından esintili uzun ince bir yolda karşılaştığımız güzel anlardan biriydi sebep olanlar sağolsun.
erkin_125mt' Alıntı:abi ben bu blacat denen adamın kankasıyım... sana tavsiyem böyle cümleler kurmar: arkadaşta bi aralar motor yoktu ben aynı cümleyi motor için kurmuştum oradan biliyorum
![]()
bi ara kendi motoruma hasret kalmıştım yaw![]()
ama onun arkadaşlığı içinde ruhsatı üstüne yapmaya değer:rendeer:
eyvallah ya savaş tanıyamadım sende bizdensin eski bölgeden sende çözmüşün o bölgeyi soğan erkeklerini buluşmalarda görüşürüz saygılarSAVASXXL' Alıntı:ashes
orada sana yazmıştım konu karıştı galiba
şöyle diyeyim ozaman
DÜŞMANIMIN DÜŞMANI BENİM DOSTUMDUR!!
Birdahaki toplatında kaynaşmak üzere inşallah...