Full air brush HUSSAR ve diğer airbrush çalışmalarımız....

ön çamurluktaki resim çok iyi bende kask yaptırmak istiyorum bu tükkan nerde acaba teşekkürler

vallah bendede husser var ama böyle değilki acaba yanlarına gitsem kaça yaparlar banada bitane

çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık..

herkez fiyat sormuş bilgi verirsen sevniirim tabi sonuçta seri üretim yapmıyorsun sanat yapıyorsun ama en azından bir fikir verebilirsen sevinirim..

valla ben bu topiği save ettim şu alıcağım motorun kararını veriyim yaptırtıcam

Süper Moderatör (BBRR)
yeni aldığımız siyah CBF ve GT 250 COMET e sezon sonu dalacaz ..onlarıda burda görmeniz mümkün olacak

Ellerinize sağlık.Hepsi birbirinden güzel olmuş.
Artık bizim de marmarise yolumuzu düşürmemiz lazım.

sevgili BBRR ben buraya cevap yazmıştım peki sen hangisisin uzun saç ve bıyıklı mı?

İşte bir kaç alternatif...
Barış abi netten araştırdım en üstteki resim uygulatmayı istedik arkadaşımın motosikletine ama boyut çok büyük depoya zor olur dediler Alsancaktaki dövme işi ile uğraşan arkadaşlar bunu uygulayabilir sanıyorum ama korkuyorumda açıkçası çünkü herkezin ne kadar yetenekli olabileceğini bilemiyoruz boya kalitesi çok önemli diye düşünüyorum tavsiyeni bekliyoruz...

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)

bunu zaten daha önce çalıştık şu anda biladerin evinin duvarında duruyor ama tablo olarak benzin deposu üstünde form olarak uygun bir motif değil

Abi Ellerine sağlık... Ama neden fiyat konusunda açıklama yapmıyorsun ??

çok merak ettiniz bir çinli fiyatına bu iş biter yanlışmıyım barış kardeş
marmarise gideceksin otelde kalacaksın bir akşam balık yiyeceksin sahilde gezeceksin en az 3 günde işlem sürer gidiş geliş yakıtla az bile üstelik barış kardeşimin mübarek ellerinden iş çıkacak bu sezonda BEDAVA BE herkez yaptırsın kışın işimiz bu olsun sıra numarası ver millete barış kardeş :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar