Full air brush HUSSAR ve diğer airbrush çalışmalarımız....

herşey güzelde fiyatlar nasıl?ben kadıköy de biyere sordum kask için 1000 ytl den başlıyor dedi.biraz tuzlu yaw hevesim kursağımda kalmıştı:p

Arkadaşım o Kask için 1000 ytl diyen kisi sanirim seni ciddiye almamış.
Evet airbrush'un boyasi biraz farklı ve çabuk kuruma yada akma durumuna karşı hassas bir çalışma oldugu için dikkatle seçmek gerekiyor. Fiyatlar evet tuzlu bi olay sonuçta özel bir emek, fakat tr de diger ülkelere nazaran daha hesaplı yapılıyor..
depo kapakları 30-50 ytl arası çok renk tek rank daha ucuz. Ama ustasına yaptırmak gerek. yoksa çok kötü bir görüntü oluyor ve telafisi zor oluyor..

bu işi yapan Alanya'da Ceyhan diye bir abi vardı, malzemeleri yurtdısından getirtiyordu. şimdi devam ediyormu bilmiyorum, gerekirse araştırabilirim..

FECİİ MAKINALARA VE İŞLEMLERE DÖNÜŞMÜŞ ANKARADA YAPAN BI YER VAR MI ACABA ?:cat:

Alev desenleri hariç hepsi mükemmel.. ama alev deseni üzerinde biraz daha çalışmanız gerek..Hayırlı işler dilerim..

ii günler abi bende motorumu airbrush yaptırmak istiyorum numaramı veriyorum bana ulasırsan sevinirim 05546157591

arkadasım kendimde oto boyacıyım . bu işe cokkkkk merakım var . fakat bi ders kurs veren bi yere rastlamadım . bunla ilğili yardımcı olabilirmisiniz .. tşk eddererim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar