fuarda birbirimizi nasıl tanırız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar dünya ticaret merkezindeki fuarda birbirimizi nasıl tanıyacagız.benim şöyle bir önerim var okunabilecek oranda küçük bir kağıda www.motosiklet.net yazıp yaka kartı gibi üzerimizde taşıyalım fena olmaz gibi geliyor bana şahsen ben bu siteden henüz hiçbir arkadaşla tanışmadım.:)

mt izmir yaka kartı yaptırıyor geldiğimizde bizi sen kesin tanırsın boyundan askılı olacak sizde şu cenazelerde yapılan fotokopi resimler gibi bir şey yaptırabilirsiniz acilse yoksa heryerde bulunabilir boyuna asılan kartlardan

Super Moderator
Benim tanıştığım birkaç kişi var ama, ben kendi kendime üzerinde www.motosiklet.net olcan 138 gibi şeylerin yazacağı bir yaka kartı hazırlıyorum.

Biz motur ekibi ile birlikte geleceğiz. İstanbullu bazı üyeler tanıyor beni, ordan artık görüşürüz :)

Cumartesi gelebileceğiz biz bu arada. Akşam tekrar döneceğiz.

yaka kartının resmini burdan gönderebilir misiniz peki :)
bende gelcem gibi orda tanışırız. buraya koyalım resim olaarak herkes çıktısını alsın .

Eskişehir Ekibi , CUMA veya CUMARTESİ gelecek , eğer bizimle tanışmak , görüşmek isteyen MoTosiklet.NET üyesi olursa ki , bizde bunu çok istiyoruz , çok memnun oluruz...Bana özel mesaj atsın!!

ylmzzz' Alıntı:
yaka kartının resmini burdan gönderebilir misiniz peki :)
bende gelcem gibi orda tanışırız. buraya koyalım resim olaarak herkes çıktısını alsın .
evet herkes aynı tip kart taşırsa bu çok güzel bir organizasyon olur. bu konuda hazırlık yapan arkadaşlar varsa paylaşırsa memnun oluruz. ben basit bir şey hazırladım ama buraya koyamadım bir türlü.

Yaka Akarti Olayi Iyi Bir Fikir .... Bide Bu Grublar Icinde Bayan Arkadaslarda Olacakmi Yani Esimizle Falan Gelsek Nasil Olur

Super Moderator
Bu sadece bir fikir, bunu sadece düşünmüştüm, geliştirp güzelleştirip 1-2 güne kadar buraya koyarım daha doğru düzgün birşeyi.
Bunu şimdilik öylesine bir fikir versin diye yaptım:
rnekyakakarti6ov.png

Arkadaşlar Bu tarz bi çalışma site yönetimi tarafından yapılıyor, şimdilik bireysel çalışmalar yapmaya gerek yok. Yakın zamanda açıklarız bu konuyu.

Efet çiçek sepeti alcaklar ellerine. Başları bağlı, bi de etek falan.. Beyaz muz çoraplar... :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar