Fuara motosiklet ile gelecekler dikkat!

arkadaşlar ben orayı çok iyi biliyorum.evet guvenliği var ama o kalabalık ta kontrol edilemez evet kilitlenir ama adamlar kilitleri de sokuyorlar hırsızlar orayı mesken yaparlar.dikkatli olmak lazımmm

yapmayın arkadaşlar içinizi karartmayın ya siz emniyetinizi alın zaten güvenli bir yer orası kendim her sene giderim duymadımda görmedimde hırzızlık olayı :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

ben en son motosikletle gittim orada motosikletlerin girdiği bir kısım oluyor saten kaldırım taşıyla ayrılmış bişe olacağını sanmam otoshow'a son saatlerinde gidip sadece direksiyon kilidiyle bıraktım ve çıktım hiçte bişe olmadı ve benim dışımda orada olan başka motorlarda vardı

arkadaşlar ben orayı çok iyi biliyorum.evet guvenliği var ama o kalabalık ta kontrol edilemez evet kilitlenir ama adamlar kilitleri de sokuyorlar hırsızlar orayı mesken yaparlar.dikkatli olmak lazımmm

ne yapalim oneriler nelerdir?konuyu bu yuzden actim illede motosikletsizmi gelelim?

motorlarınızın başında 20 ytl karşılığı 2 saat beklerim :queen:

not: tek motordan sorumluyum,

yandakı motoru calsalar umrumda olmaz bana bırakılan motordan sorumluyum,

arkadakı motor calınsa duymam gormem bana bırakılan motordan sorumluyum:p

20 ytl tek motor ıcın gecerlıdır coklu motor emanetlerinde indirim yapılır :queen:

hangi gun geliceksin fuara sen*

:queen::queen::queen::queen::queen:
beni garantör gördün yani pazar kahvaltıda ordayım :rendeer::wiinkk:

motorlarınızın başında 20 ytl karşılığı 2 saat beklerim :queen:

not: tek motordan sorumluyum,

yandakı motoru calsalar umrumda olmaz bana bırakılan motordan sorumluyum,

arkadakı motor calınsa duymam gormem bana bırakılan motordan sorumluyum:p

20 ytl tek motor ıcın gecerlıdır coklu motor emanetlerinde indirim yapılır :queen:

benim fıstık kaskolu erhancım sırf sen para kazanasın diye bırakıcam sana :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
hımm doğru ya neyse cezamız bakacağız artık hem sen varsın kilitlemeyede gerek olmaz o gün değilmi :)

ben şindi perşembe pazarına gidip uzun zincir alayım lazım olucak anlaşılan :mrgreen:

hımm doğru ya neyse cezamız bakacağız artık hem sen varsın kilitlemeyede gerek olmaz o gün değilmi :)

aman diyorum sana adam kendi izmirden motorsuz geliyo motorla dönmesin :queen::queen:

Son düzenleme:
Paranoya haline getirmeyin hırsızlık olayını.
Çalacak şero, her yerden çalar.

İstedikten sonra, buluşmalarda da yürütür, gezilerde de yürütür, kilidini kırıp, bekçinin koynundan da götürür.

Her zaman, her yerde binmek için aldık bu makinaları. Önlemlerimizi alıp, Allaha emanet edeceğiz. Yapacak başka bir şey yok. :bounce:

Eveet Gültekin abi yüreğimize su serptin walla doğru diyorsun mitingte kaskları bile almadık motor üzerinden hiçbirşey olmadı o kalabalıkta ... Olacaksa heryerde oluyor bu baksanıza Aye nickli Murat arkadaşımızın Cbr 1000RR ını disk kilidi varken ve bekçi bile varken binanın içinden çalmışlar :(

İlker dostum; ilk zamanlar ben de çok kasmıştım "ne olacak bu bizim motorların hali" diye.
çok kötü duygudur bilirim.
Ama bunu bir-iki çalınma hadisesiyle gündeme getirip, millete gaz vermek doğru değil.

Hayatını kaybeden iki arkadaşımız için miting yaptık. Herkes "Amaniin... biz de ölebiliriz" diyerek, motoru bırakıp arabayla, otobüsle mi geldi?

Evet hepimizin motoru her an her yerden çalınabilir.
Hadin satalım motorları, bırakalım bu işi.
Belediyenin vasıtaları ne güne duruyor? :bounce:

Haklısın abi tutku diyorsak öyle kalmalı kısmamalıyız kendimizi zevk sevgi işi bu ...Arkadaşlar motorla gidiyoruz değilmi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar