Fuara motosiklet ile gelecekler dikkat!

ben 2 senedir motosikletle gidiyorum hiç sorun olmuyor özel otopark a çekiliyor bi sorun olacağını zannetmiyorum

Arkadaşlar bu Hırsızlardan hepimizi Korusun Allah adamlar ışıkta beklerken bıle neredeyse motorunuzu sızden alıp kaçmayı planlıyolar.dikkatli olalım trafıkde seyır halındeyken bile sızden çalmak ıçın bınbır türlü huylara gırıyolar umarım hiç birimiz ble bır durumda kalmayız

valla arkadaşlar;
cumartesi meteoroloji 18 derece ve güneşli diyor.
bu şartlarda bir motorcuyu otobüs..metro vs. gibi ulaşım araçlarına yöneltmeye benim içim elvermiyor.
binin kardeşim,arkadaşım,abicim.
kim bizi bu zevkten mahrum bırakacak veya bıraktıracak.
ölümü göze alan bizler hırsızdan mı korkacağız.

sevgiler.

arkadaslar gecen sene ben motorla gittim fakat anadolu yakasından o kadar çok kişi geçiyordu ki tanıdık tanımadık çok riskli
ufak tefek konvoylarda oluyor ki ; konvoy en riskli trafik yapılanmasıdır bence
ya sabah çok erken gideceksiniz yada motorsuz
zincir kilit filan da hikaye...

ayrıca öğleden sonra arkadasımın SS den egzostu söküp yürütmüşler di artık nasıl bir gürültüyle oradan eve geldik siz düşünün

hadi buyrun :cyclopsan

Ben sizin yerinzde olsam, eğer motorla gideceksem güvenliğin durduğu en yakın yere kilitlerdim ve hata güvenliğin motoru görebileceği bir yere :cat: en azından gözönünde olması biraz daha güvenli olur :bounce:

Arkadaşlar bence motosikleti herhangi başka bir yere bıraktığınızda çalınma riski ne ise fuarda da o kadardır. Hatta bence daha düşüktür çünkü motosiklet parkında devamlı bir insan sirkülasyonu olacak. İnsanlar motosikletini park edecek. Fuardan çıkacak falan filan. O zaman hiçbir yere motosikletle gitmeyelim. Kilitlerinizi alın görünür bir yerde motosikletinizi kilitleyin. Olsun bitsin. O kadar kalabalıkta hırsızlara büyük risk olur. O riski alacak herhangi biri de önce kilitsiz motosikletlere yönelecektir..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiçbişey olmaz sadece topcase ınıze degerlı kask mont vs bırakmayın vestıyer var parca bası 1 lira tertemiz:)

Aynen bende karar verdim trenle geliyorum :)İnsallah kimsenin malina zeval gelmez fuarda...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben gecen senede motorla gittim ama bişey olmadı.. tamam çok hırsız var doğrudur ama sizde en arkalara bırakmayın herkezin biriktiği yerlerde fuar kapısına yakın yerlere bırakın.. oralarda güvenlik daha yoğun ben kuzenle 2 motor gittikk.. hatta bişey olmuşmudur die beklerken motosıklet katalogları bırakmıslardı motorların ustune =D

arkadaslar gecen sene ben motorla gittim fakat anadolu yakasından o kadar çok kişi geçiyordu ki tanıdık tanımadık çok riskli
ufak tefek konvoylarda oluyor ki ; konvoy en riskli trafik yapılanmasıdır bence
ya sabah çok erken gideceksiniz yada motorsuz
zincir kilit filan da hikaye...

ayrıca öğleden sonra arkadasımın SS den egzostu söküp yürütmüşler di artık nasıl bir gürültüyle oradan eve geldik siz düşünün

geçmeli egsozlarda yapılabilecek bişe yaylı olanlarda

ben 2 senedir motosikletle gidiyorum hiç sorun olmuyor özel otopark a çekiliyor bi sorun olacağını zannetmiyorum

yürrü bee kim tutar seni :queen:

Aynen bende karar verdim trenle geliyorum :)İnsallah kimsenin malina zeval gelmez fuarda...

abartmayalım abi ya bence bu kadarda :farao: bak hava güzel güneşli al rüzgarın tadını doya doya işte daha ne istiyosun

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aman diyim motor felan götürmeyin, en az 3-4 saat motordan uzak olacaksınız.

Benim motoru bekçinin dibinden kilitli binadan işyerimden alıyorlarsa orda çalınmaması mucuze olur.

Beyler, CNR'ın tam karşısında dünya ticaret merkezi var. Orayada bırakabilirsiniz. En azından daha tenha ve güvenlikçiler 24 saat mevcut!

2 senedir motorla gidiyoruz bi problem olmadı şimdiye kadar....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Fuar Güvenlik.

Dün gittim motorla.Düzenli ve güvenli.Gerekli önlemler alınmış görünüyor.

daha önceki fuarlarda sorun olmadı ve onlarac kişi motorları ile geldiler.

Dün ben motorumu cebime koyup girdim fuara size de tavsiye ederim..:):):)
Yaaaa bu kadar sakınan göze illaki çöp batarmış,ne farkeder ha sokakta, ha evinin altında bırakmışın motorunu ya da fuar parkına bırakmışın gitmişsin...Sebepler dairesinde tedbirini al sonra Allah a tevekkül et...bu motor denen vasıtayı çok mu büyütüyoruz gözümüzde acaba...bu motorsiklet sonuçta bizi trafik derdinden kurtaran biraz heyecan veren stres attıran fani bir vasıta değilmi?Vasıta yani adı üstünde işte, güzel yaşamak için vasıtalardan biri yani bir amaç değil....Sağlıcakla kalın Allah a emanet olun

Dün ben motorumu cebime koyup girdim fuara size de tavsiye ederim..:):):)
Yaaaa bu kadar sakınan göze illaki çöp batarmış,ne farkeder ha sokakta, ha evinin altında bırakmışın motorunu ya da fuar parkına bırakmışın gitmişsin...Sebepler dairesinde tedbirini al sonra Allah a tevekkül et...bu motor denen vasıtayı çok mu büyütüyoruz gözümüzde acaba...bu motorsiklet sonuçta bizi trafik derdinden kurtaran biraz heyecan veren stres attıran fani bir vasıta değilmi?Vasıta yani adı üstünde işte, güzel yaşamak için vasıtalardan biri yani bir amaç değil....Sağlıcakla kalın Allah a emanet olun

haklısınız haklı olmasınada, 1-2 detayı atlıyorsunuz..
sonuçta bu makineler bedava alınmıyor; birçoğunun üstünde nice sıkıntılar, para biriktirme uğraşları var.. bir kısmında hala ödenen borçlar var!
dolayısıyla insan koruyup kolluyor..

Hadi diyelim oldukça rahat aldık, borcu morcuda yok.. Ama motosikletle öyle bir bağ kuruyoruzki; artık ailenin bir parçası gibi; en yakın dostunuz ve hatta AŞKINIZ gibi oluyor!.. Insan bunları kaybetmek istemez dimi? :wiinkk:

bir atasözüyle bitirelim o zaman.. mal canın yongasıdır! :)

gecen sene arkadaşın akralar fuarda kaldı arkadaşlar bence fuara araba münibüs otobüs le gelmek en iyisi biliyosunuz tonla para verip aldığımız aksesuarlar motorumuza 1 civata ile bağlı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar