arkadaslar gecen sene ben motorla gittim fakat anadolu yakasından o kadar çok kişi geçiyordu ki tanıdık tanımadık çok riskli
ufak tefek konvoylarda oluyor ki ; konvoy en riskli trafik yapılanmasıdır bence
ya sabah çok erken gideceksiniz yada motorsuz
zincir kilit filan da hikaye...
ayrıca öğleden sonra arkadasımın SS den egzostu söküp yürütmüşler di artık nasıl bir gürültüyle oradan eve geldik siz düşünün
arkadaslar gecen sene ben motorla gittim fakat anadolu yakasından o kadar çok kişi geçiyordu ki tanıdık tanımadık çok riskli
ufak tefek konvoylarda oluyor ki ; konvoy en riskli trafik yapılanmasıdır bence
ya sabah çok erken gideceksiniz yada motorsuz
zincir kilit filan da hikaye...
ayrıca öğleden sonra arkadasımın SS den egzostu söküp yürütmüşler di artık nasıl bir gürültüyle oradan eve geldik siz düşünün
ben 2 senedir motosikletle gidiyorum hiç sorun olmuyor özel otopark a çekiliyor bi sorun olacağını zannetmiyorum
Aynen bende karar verdim trenle geliyorumİnsallah kimsenin malina zeval gelmez fuarda...
Dün ben motorumu cebime koyup girdim fuara size de tavsiye ederim..
Yaaaa bu kadar sakınan göze illaki çöp batarmış,ne farkeder ha sokakta, ha evinin altında bırakmışın motorunu ya da fuar parkına bırakmışın gitmişsin...Sebepler dairesinde tedbirini al sonra Allah a tevekkül et...bu motor denen vasıtayı çok mu büyütüyoruz gözümüzde acaba...bu motorsiklet sonuçta bizi trafik derdinden kurtaran biraz heyecan veren stres attıran fani bir vasıta değilmi?Vasıta yani adı üstünde işte, güzel yaşamak için vasıtalardan biri yani bir amaç değil....Sağlıcakla kalın Allah a emanet olun