Fuara motosiklet ile gelecekler dikkat!

kilit almalıyız yanımıza demek ki...

Benim yanımda her zaman 3 tane asma kilit vardır. Hatun kişi kaybetmeden önce, halat kilidim de vardı.
Gözümün tutmadığı yerlerde iki diski de kilitlerim. :bounce:

Şu ana kadar olmadı ama, kafamı bozan motorcu olursa diye dandik bir kilidim de vardır :) Hiç acımam, ön diskine takıp, anahtarını suya atarım :)

Ben fuara motorla giderim, disk kilidini takarim, ondan sonra yapacak birsey yok.

Gultekin Abi'nin dedigi gibi ondan sonrasi Allah'a emanet.

herkesde bi tedirginlik memleketin suyu cıktı baksana ya motorla bi yere gidip park etmeye korkuyoruz

arkadaşlar, aksaray metro istasyonu ile topkapı metro istasyonu arasında bir otoparka (emniyet müdürlüğü civarı) motorunuzu bırakıp metro ile 35 dakikada CNR'da olabilirsiniz. bu bahsettiğim güzergahta biçok otopark var. isteyen olursa tam tarif de verebilirim. fuar çıkışı tekrar metro ile dönüp motorunuza binersiniz. ben havaalanına giderken sürekli böyle yapıyorum, böylece hiç gözüm arkada kalmıyo.

tam garanti istiyorsanız atatürk havalimanının otoparkına bırakabilirsiniz.
fiyatı biraz tuzludur ama aklını dışarda kalmaz.mesafede yürüyüş mesafesi.:)
Ama ben park alanına kilitleyeceğim.
varsa kaderde ......mek neye yarar üzülmek

Son düzenleme:
arkadaşlar sağlam bir yere kilitledikmi bişey olmaz inşallah.göz önünde oldumu insanlar geçtiğinden bişey yapamazlar her halde

yavuz abinin dediii gibi insanlarn gözu onunde oldumu sorn olmaz bnce.Çalıntı olayının olacaıını sanmıyorm bnce rahat olun bir suru guvenlik var.

atalarımız ne demiş
eşeğini önce sağlam kazığa bağla sonra Allaha emanet et
:)

cümlemize kazasız belasız gezmeler

sakınan göze çöp batar.
heryerde nasıl kitleyip bi yere gidiyosanız öyle yapın gitsin.

bence motorla gitmeyin bigüncük binmeseniz bişey eksilmez die düşünüyorum..fuarda gezeceksiniz aklınız orda olacak değmez binin metro otobüs vs.. gidin..

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
yahu kardeşim, nedir hepinizin tedirgin ve huzursuz oluşu, böyle siteye yazılar yazıp arkadaşları tedirgin ettiginiz gibi,adeta hırsızlarada davetiye çıkarıyorsunuz ,yalvarırcasına nerdeyse hırsızlarlara lütfen gelin benim motosikletimi çalın diye, bence bırakın bunlarla uğraşmayı koskoca fuarın güvenlik kamerası vardır herhalde, orada olan güvenligide niye korkayım ki birde kilidimi taktım mı tamam yada direksiyon kilidide olsa yeter, biz milletçe nedense çok takıntılıyız ayrıca kendi kendimizi illaki huzursuz etmeye alışıgız,arkadaşlar her zaman sakınılan göze çubuk batarmış,siz siz olun huzurlu olun lütfen takıntı yapmayın sadece önleminizi alın yeter...... gerisini allaha havale edinnnnnnnnn..........

Kocaeli Adapazari ve Yalovadan (feribot kullanmayacaklar icin)hafta sonu gidecekler var mi?ekip olarak gidelimmi?Pazar kahvalti olayina katilalim mi?yorumlari bekliyorum...

Arkadaşlar,
Motorunuzu park ettıgınız yere ve etme şeklinize dikkat edın,

hırsızlığın yanı sıra,
şerefsizler gelip,
''ANAHTAR KONTAKLARINA JAPON YAPIŞTIRICI DAMLATIYORLAR''...

gÖRÜNÜR Olacağı bir yere bırakın motorlarınızı,
hatta yakınlarda satıcı olursa onun yanına bırakın,
varsın sizden uzak olsun ama birilerinin görebileceği bir yer olsun,

Geçen Fuarda Bu Şekilde Uğraşan Motorcular Gördüğümden Biliyorum...

motosiklet fuarına motosikletsiz gelmek bana ters geliyor işin raconuna aykırı ayrıca bir hırsızın son geleceği yer etrafı motorcularla dolu biyerden motor çalmak olacaktır bu yer kamera dolu bir yerse hiç uğramaz düşünsenize 2 yanınızda kılıksız bi adam direksiyon kilidini kırıyor bi motorun yada bikaç çapulcu motoru iterek götürmeye çalışyolarlar kaskımı takar eldivenimi giyer dalarım :) onlarca kişi dalar linç edilir zaten öfke doluyuz bi şelepsizlere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar