Fuara motosiklet ile gelecekler dikkat!

Arkadaslar fuarda herkes olacak bildiginiz gibi her turlu insan orada bulunacak hirsizlarinda olacagi gibi acaba motosiklet ile gelipde motosikletimizin guvenini nasil sagliyacagiz istanbulda?merak ve endisemi giderecek arkadaslar hemö uyari hem cozum icin masaya yatiralim diyorum.buyurun lutfen.kahvalti bulusmasindaki arkadaslarda saniyorum bu fuara motosikletler ile gelecekler.uzucu bir durumu engellemek ve motosiklet hirsizligi olmamasi icin cozum onerileriniz neler?

valla orada hırsızlık olabileceğini pek sanmıyorum sonuçta büyük ve güvenlikli bir yer ama tabiki gene kilitlerimizi takacağız:cat:

valla ben motosikletle gidicem ama bayrampasaya halamlara birakicam saniyorum motosikletimi
oradan metro ile gelirim:(

ne alarm ne kilit
adamlar profesyonel calisiyolar
on kisi birikseler motosikletin etrafina iki kiside kilidi keser olay biter ya... :(

manisa bulunduğum içn gelemiycem fuara fakat giden arkadaşlar yarın geniş bir bilgilendirme yapararsa mesela TVS FLAME 125 bu fuarda girecekti piyasaya isotlar söz vermişti o konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum:)

Bizde motorla gidip orada uygun bir yere kilitlemeyi düşünmüştük ama şimdi açıkçası bu yorumlardan sonra tedirgin oldum ...

walla ben gecen sene motosikletsiz gittim

bu senede alarmimi takiyim diyorum alarm fayda edermi oda mechul.akuye ulasmak motosikletlerde cok kolay

Son düzenleme:
birileri gelip üzerine oturabilir eline kesici bir alet alıp çizebilir ama sanmıyorumki çalışmayan bir motoru eli ile dışarı çıkarmaya çalışacak birilerine soru sormadan çıkmasına izin versinler sonuçta fuar alanına ait bir otopark bir sorunda olsa sorumluluk fuar yetkililerine ait olsun lazım.....

sanıyorumki uygun bir yer olacaktır normal şartlarda kilitlemek veya 1 yerine 2 kilitle işlerini zorlaştırmak gibi şeyler yapılır direksiyonlarda kilitlenirse biraz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum? ben öyle bir tedirginlikle alarmımı açıp disk kilidimi ve normal büyük kilidimide takarım sanırım

arkadaşlar ben orayı çok iyi biliyorum.evet guvenliği var ama o kalabalık ta kontrol edilemez evet kilitlenir ama adamlar kilitleri de sokuyorlar hırsızlar orayı mesken yaparlar.dikkatli olmak lazımmm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar