Firmaların fiyat politikası hakkında...

O arkadaşınız orjinal vizörü değiştirmiş olmasın :silent:

yok be Sinan bende scorpion veya ls2 alacaktım özellikle inceledim ikisinide kazalılarını gördüm ve gidip GDR aldım ses konusunda biraz rahatsızım onun dışında vizör filan süper kaskın koruyuculuğundan da emin oldum (bi arkadaş 1 ay önce R1 ile kafadan tabelaya dalmış sadece havalandırma kapakçıkları kırılmıştı

benim de takip ettiğim bir kask hatta almayı düşünüyorum sezon bitmeden...kullananlardan duyduğım yorumlar hep olumlu kanada üretimi olması lazım yanlış hatırlamıyorsam...ama tuyra nın da dediği gibi sadece belli modellerde indirim var exo 400ün ve dediği gibi üretim tarihi eski olabilir...

Vizörler Kanada malı, Kask şirketi asıl ABD li ama üretimlerini CHİNA da yaptırıyorlar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

yok be Sinan bende scorpion veya ls2 alacaktım özellikle inceledim ikisinide kazalılarını gördüm ve gidip GDR aldım ses konusunda biraz rahatsızım onun dışında vizör filan süper kaskın koruyuculuğundan da emin oldum (bi arkadaş 1 ay önce R1 ile kafadan tabelaya dalmış sadece havalandırma kapakçıkları kırılmıştı

Bende görüp araştırdım ve aldım, hele bu kasklar TR ye getirilmeden önce aldım yurtdışından, neden sizin gibi göremedim acaba, kafadan yorumlar yapmasakta şöyle gösterseniz kazalı hallerini bizde görsek? Ayvalıkta 80 ile giderken mıcırlı yolda 1 tl büyüklüğünde taş geldi vizörüme, sadece derin bir çizik oldu. Ben buna kullanıcı iken şahidim yahu...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende görüp araştırdım ve aldım, hele bu kasklar TR ye getirilmeden önce aldım yurtdışından, neden sizin gibi göremedim acaba, kafadan yorumlar yapmasakta şöyle gösterseniz kazalı hallerini bizde görsek? Ayvalıkta 80 ile giderken mıcırlı yolda 1 tl büyüklüğünde taş geldi vizörüme, sadece derin bir çizik oldu. Ben buna kullanıcı iken şahidim yahu...

Sanirim biraz daha araştirma yapmakta fayda var. :silent:

Exo400'lerin hepsi değil sadece ikisi modeli indirime girmiş. Çok talep olmayanı elden çıkarmaya çalışıyorlar sanırım sezonun hareketliliğinden faydalanıp. Fakat üretim tarihlerinin eski olma olasılığı da aklıma gelmiyor değil. Almak isteyenler üretim tarihini mutlaka kontrol etmeli.

Doğru tespit.
Tüm exo400 modellerinde indirim yapmamışlar. Sadece belli başlı pek talep görmeyecek desenlerde indirim var. Mağazada kask seçerken özellikle bu renkler bana çok garip gelmişti. Değişik mat bir renk tonu vardı üzerlerinde.

Ayrıca bu kasklar 340 liradan düşmedi. Daha önceki fiyatı 200 liraydı. Yinede çok güzel fiyat. İhtiyacı olan kaçırmasın.

Diğer konuda yine çok önemliki üretim tarihi. Tuyra'ya katılıyorum. Tarihe dikkat etmekte yarar var.

savaş abi ben burda bi kaza yapan arkadaşta gördüm vizörleri 30 tl lik kaskların vizöründen farksız adamlar güzel şekil yapmışlar ama kask beş para etmez ls2 nin en kötü modeli bile ondan iyidir

ls2 targa edition ve scorpion exo400 sonic modellerini kullanmış birisi olarak, LS2, Scorpionun yanına ne ses olarak, nede konfor olarak yaklaşamaz.

LS2'de suratıma yoldaki tüm toz toprak giriyordu yahu. Zaten 80+ hızlara çıkınca inanılmaz ses alıyordu. Sürekli baş ağrısı çekiyordum o dönemde.

Birde kazalı kasktan bahsetmişsiniz;
kazanın nasıl yapıldığı önemli, kask önceden elden düşmüş olsa bile bildiğiniz gibi kılcal çatlaklar oluşuyor ve kaza anında koruyuculuğunu yitiriyor.
Bu Schubert, Shoei XR-1100, gibi üst sınıf bir model alsanız bile olası bir ihtimal.

Vizörlerindeki buğu yapmaz tabaka inanılmaz başarılı, buğu nedir resmen unuttum. Ağzınıza yakınlaştırıp 1 cm. mesafeden hoh'layınca bile buğu yok.

Ek bilgi : Siyah güneş vizörü ben kaskı aldığım zaman 70 liraydı.
İncelemesi şu adreste : http://www.motosiklet.net/forum/test-merkezi/74237-scorpion-exo-400-sonic-kask-incelemesi.html

bu arada bugün motomax ı bu garajj ürünleri yani indirimdeki ürünler sadece netten alınabiliyormuş yani tükana gidip deneme imkanı yok onun için kafa ölçülerinizi dikkatli alın ve ona göre sipariş verin ve elamanın dediğine göre her beden yokmuş sadece elde kalan bedenler var ve bu sebeple ucuz zaten...

az önce forrap ve emre duman dan telefonla bu bilgiyi bende aldım . İzmirde bir bayisi var arkadaşlar gidip bakacaktı olayını akibetini bende bir öğreneyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar