Firmaların fiyat politikası hakkında...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Firmalar genelde rafta fazla beklemiş ürünlere bu politikayı uyguluyorlar, bir an önce elden çıkarmak için. Birim fiyatı olarak düşündüğünde zararına satış gibi görünüyor, ancak işin aslı öyle değil. Diyelim ki bir partide gelen 50 kaskın 30'unu sattığında çoktan kara geçmiş oluyorlar. Kalan 20 adedi kaçtan satarsa satsın kar hanesine yazılacak bir rakam oluyor. İlk etapta çok mantıklı gibi gelmese de, o malın devamı gelmeyecekse bunu uygulamakta sakınca görmüyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikleti
750x
Burada da 39.95 e scorpion 400 var.yani 62.50 Tl
http://sportbiketrackgear2.homestead.com/geronimo.html

peki bu scorpion kasklar iyi midir?bilinen bir marka mıdır?

Amerikan patentli bi marka savaş abi.
Motomax'ın en tepesindeki ağalar bunu kullanıyor.
Hoş gerçi onlar kullanıyor diye kaliteli olduğu anlamına gelmiyor ama genel anlamda iyi bir kask olduğunu düşünüyorum. 1 aydır araştırıyorum bu kaskı ve aldığım yorumlar tatmin edici. Yüksek hızlara çıktığında bile rüzgar sesini almıyorsun. Çene kısmıda extra köpükle güçlendirilmiş.

100 TL ye alınacak LS2 den, Lazer den , GDR den iyidir bence !!! Sinan'ım üzerine değindiğin konu beni en kıl eden konulardan biri ... Satıcı ilk müşterilerini hangi kefeye koyuyor tartışılır ... tamam stok maliyeti , ürünün bekleme süresi vs vs vs ... ama kafadanda 240 TL indirim olmaz !!!!! bu haklı bir indirimse demekki ilk müşterilere bindirim yapılmış !!!! :pr:

bu site enteresan indirimler yapıyor bazen. 3-4 ay önce de 39tlye tulum vardı. takip etmek lazım.

Burada da 39.95 e scorpion 400 var.yani 62.50 Tl
http://sportbiketrackgear2.homestead.com/geronimo.html

peki bu scorpion kasklar iyi midir?bilinen bir marka mıdır?

2 seneye yakın bir süredir kullanıyorum çok memnunum. içine rüzgar almıyor, kışın çene koruyucu aparatı ile hiç üşümedim desem yerindedir. Buğu olayına bitiyorum sıfır buğu ve zamanla azalır dediler ama hala buğu yaşamıyorum, hohlasam bile... Ses ise içine alıyor ama ls2 gibi kasklardan kat be kat daha az, tabiki schuberth, agv gibi sessiz lik beklemeyin :)

Evet ithal edilen ürünlerden en az %100 kar etmezlerse satmıyorlar.Örnek şöyle vereyim:çocukların altları degişirken kullanılan 72 li ıslak mendil ortalama piyasadaki ucuz fiyatı 1.5 veya 2.5 Lira.İhracat konumunda fabrikadan çıkış fiyatı ise 0.35-0.40 lira yani elli kuruş bile yok.İç piyasadaki satış fiyatı bile yüksek.TC de en güzel parayı ithalatcı kazanıyor.Elbette riski var.Fakat üretilen emek harcayanın elde ettiginden fazla kar edilip kısa zamanda köşe dönülüp emeklinin dulun yetimin hakkı zaptediliyor dengesiz ekeonomiye sebep oluyorsa bence vatan hayinligine eşdeger bir degersizlik ortamı saglanmış oluyor.Ve yeni karlar elde edebilmek için nakite ihtiyaçları oldugu anda ellerinde kalan malları göya zararına yarı fiyatına indirip satışa devem ediyorlar.Okulların pazarlama bölümlerinde de eger bunlar ögretilip yeni stratejiler aşılanıyorsa insanına ihanet,kazık okul çağlarında aşılanıyor insanımıza.Yazıklar olsun.Suç ''bu iş budur herkes böyleyse sorunyok deyip''sorgulamadan birtakım olguları kabul eden bizlerde.

Motosikleti
750x
bu site enteresan indirimler yapıyor bazen. 3-4 ay önce de 39tlye tulum vardı. takip etmek lazım.

O tulum şuan'da 300 TL :silent:
Ben sürekli olarak motomax'ı takip ediyorum.
İstanbul dışındaki arkadaşlara bu siteden istediği ürünleri alıp gönderebilirim.
Her türlü yardımcı olurum.

Bu kask gece yarısına tükenir.:)

Exo400'lerin hepsi değil sadece ikisi modeli indirime girmiş. Çok talep olmayanı elden çıkarmaya çalışıyorlar sanırım sezonun hareketliliğinden faydalanıp. Fakat üretim tarihlerinin eski olma olasılığı da aklıma gelmiyor değil. Almak isteyenler üretim tarihini mutlaka kontrol etmeli.

O tulum şuan'da 300 TL :silent:
Ben sürekli olarak motomax'ı takip ediyorum.
İstanbul dışındaki arkadaşlara bu siteden istediği ürünleri alıp gönderebilirim.
Her türlü yardımcı olurum.

sinan abisi bana alırsan cok memnun olurum dusunuyodum kredi kartı yok nasıl alcam die :rendeer:

benim de takip ettiğim bir kask hatta almayı düşünüyorum sezon bitmeden...kullananlardan duyduğım yorumlar hep olumlu kanada üretimi olması lazım yanlış hatırlamıyorsam...ama tuyra nın da dediği gibi sadece belli modellerde indirim var exo 400ün ve dediği gibi üretim tarihi eski olabilir...

Alıyorum bu kasktan ama kafa tam sınırda ya napsam.

57-58 M
59-60 L

Benim kafa tam 58 geliyor. M alsam sıkarmı, L alsam bol gelirmi.
Markadan markayada iç hacimler değiştiği için kararsız kaldım.

Motosikleti
750x
Alıyorum bu kasktan ama kafa tam sınırda ya napsam.

57-58 M
59-60 L

Benim kafa tam 58 geliyor. M alsam sıkarmı, L alsam bol gelirmi.
Markadan markayada iç hacimler değiştiği için kararsız kaldım.

M alın bence..
3 ay içinde o L olucak zaten :)

Bence kasklar elinde patladı akşam pazarı hesabı yada firmanın acil toplu paraya ihtiyacı war ondan da yapmış olara bilir 10 tane satsa 1 milyar 20 tane satsa 2 milyar eder böyle böyle para toplamak içide yapmış ola bilirler

Motosikleti
750x
savaş abi ben burda bi kaza yapan arkadaşta gördüm vizörleri 30 tl lik kaskların vizöründen farksız adamlar güzel şekil yapmışlar ama kask beş para etmez ls2 nin en kötü modeli bile ondan iyidir

O arkadaşınız orjinal vizörü değiştirmiş olmasın :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar