Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok geçmiş olsun..Ben scooter sürüyorum ve sürekli arabaların altında kalma riskiyle dolaşıyorum kimse ayna kullanmıyor ve korna da bassam kimse sallamıyor.Ben de araba sürüyorum ve belkide motor kullandığımdan çok dikkat ediyorum.Ama malesef motor üstündeyken ne kadar çok araba kullanmasını bilmeyen var anlıyorsun.Tekrar çok geçmiş olsun:rendeer:
COk gecmıs olsun umarım bı daha yasamazsın kaza anını cok ıyı anlıyorum cunku aynısını ben yaptım Ramazan ayının ılk gunuydu. Ben sahıne carptım ondan 50 ytl tampon parası vermıstım Allah bı daha yasatmasın...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun arkadaşım ne diyeyim. İnan ben çok sakin biri olduğum halde etrafımdaki sürücülerin anlayışsızlık ve aptallıklarından arabadan inip adamları benzetesim geliyor. Bakkaldan mı alıyorlar ehliyeti bu saftirikler bilinmez. Yani şirket arabası değilde kendime ait bir acımayacağım arabam olsa inan çarpacağım ama yok işte.. Hele motor kullanırken bu cahillerin hareketleri daha affedilemez bir hal alıyor. Adamın ahmaklığı dierk senin canına kastediyor. Bir şekilde bunların önünü almalı ama nasıl bilmiyorum. Belki vatandaşın plakası alınıp emniyete suç duyurusu yapılabilir adamı karakola getirdiklerinde de ahmaklığı ve sonuçları hakkında uyarabilirsin belki ama oda ne kadar işe yarar bilmiyorum.
çok geçmiş olsun iyiki korumaların varmış üzerinde seni çok iyi anlıyorum motordan düşüp birden ayağa fırlayınca etrafındakilerin korkudan büyümüş gözleri sana dönük oluyor. hatırlıyorumda motordan düşüp ayağa fırladığımda kendi derdimi unutup benim düştüğümü görüp yola atlayan teyzenin derdine kapılmıştım ona bişey olucak diye korkmuştum (yani düşmüşüm sürüklenmişim ama bir gram korkuya kapılmamışım yola atlayan teyzeye bişey olucak diye korkmuştum)