Fena kaza yaptım hayattayım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım cok gecmiş olsun .....

Çok geçmiş olsun hocam.

Benim yaptıgım basit bir taktik var, her geçeceğim arabaya korna basarım. Kornaya basmak benı ezik yapmaz, aksine kaza yapma ihtimalimi düşürür. Kornalar bu sebeble konulmuştur araçlara lütfen kullanın.

bizim ülkemizde selektör korna vs. şeyleri yaptınmı bazıları sana ne var felan yapıyor hatta üstüme süren bile oldu bir kere sellektör yaptım diye

kaza

Geçmiş olsun sende kalıcı bir hasar olmadığına sevindim
Dikkatli olmamız lazım

hocam büyük geçmiş olsun.inşallah son kazan olur....perşembe gece de benim arabama müşteri kapmak için yarışan iki dolmuşcu dan biri çarptı. 1 yolcu fazla alsa bu adam 1 ytl kazanıyor.ama 1 yolcu fazla alabilmek için insanların hayatını hiçe sayıyorlar.allahtan bi şeyimiz yok yani .önemli olan cana gelmesin..böyle trafik magandalarına dikkat edelim.lütfen daha yavaş..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MRYLDZ, Geçmiş olsun.

Kask, mont veya diğer korumaların hasar gördüyse fotoğraflarını çekip bizlere gösterirsen sevinirim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun iyiki fazla birşeyin yok bıktık artık bu ağır kazalardan neyse
çok dikkat edelim arkadaşlar bazı şoförler inanın sağı solu bile bilmiyorlar
o yüzden sinyala bile güvenmen en güzeli sadece kendinize güvenin ve dikkatli gidin :rendeer:

büyük geçmiş olsun.bende ramzey 150 yi almadan birkaç hafta önce ybr 125'imle kaza yaptım seninkine benziyor.okuldan çıktım,çift şerit yolda ilerliyorum.(şeritler arasında kaldırım var)önümdaki dolmuşu sollayayım dedim.sol kenara doğru geldim.tam geçmek için gaz verdim.dolmuş saga sinyal verip sola döndü.ben fren yaptım ve yan çarptım.düşmedim ama motor yan tarafa düşecek gibi oldu(hani panikleyince insan güçlü olurmuş ya)motoru olduğu gibi havaya kaldıdım.bindim ve oluma devam ettim.

çok geçmiş olsun arkadaşım , dikkat dikkat dikkat.... öküzler her yerde kol geziyo çok dikkatli olmak lazım......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar