Fena kaza yaptım hayattayım

3 gün önce arabayı sollarken adam ne sinyal ne ayna paat diye sola döndü !!!Ben arabaya çarptım ,motor bi yana sürüklendi.Bir miktarda havada uçup yerde sürüklendim.Çok şanslıymışım.Sağ yanımdan (kaba et kısmından) sağlam darbe aldım.Onun dışında bir hasarım yok.Ama kazayı görenler çok korktular.Hatta ben birden ayağa kalkınca şaşırdılar.Tabii bunda montun ve kaskın faydası da çok.Fakat tüm bunlara rağmen düşüncelerimi anlatmak çok zor.Belimdeki ağrı yeni düzeldiğinden çok mutluyum.Kalıcı bir hasar yok.Fakat kaza anında vücudumdaki ağrılardan çok motor sevdam ailem tarafından sonlandıralabilir diye de korktuğumu hatırlıyorum.Lütfen şehiriçinde 40 km hızı geçmemeye çalışın!!! bu arada çarptığım arabada 560 ytl hasar çıkmış.Ben Toyota dan daha sağlam üretilmişim galiba:) Saygılar

büyük geçmiş olsun dostum, sana herhangi birşey olamamasına sevindim.
lütfen daha dikkatli ve yavaş.
saygılarımla,

Çok geçmiş olsun hocam.

Benim yaptıgım basit bir taktik var, her geçeceğim arabaya korna basarım. Kornaya basmak benı ezik yapmaz, aksine kaza yapma ihtimalimi düşürür. Kornalar bu sebeble konulmuştur araçlara lütfen kullanın.

Büyük geçmiş olsun ucuz atlatmana sevindim dostum.Umarım son kazan olur bu ve bir ders çıkarırsın kendine tekrar geçmiş olsun.:rendeer: :rendeer:

geçmiş olsun...kabortanın ve şasenin toyotadan sağlam olması ise başlı başına bir tebrik sebebi:p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bır mıktar havada uctum yazısına bıraz guldum ksuura bakmazsın:) neysekı allah korumuz vala verılmıs sadakan varmıs heralde hadı iyisin yırtmısın:p saka maka harbı gecmıs olsun yanı.

çok geçmiş olsun MRYLDZ

böle denyolar çok ne etrafına bakarlar ne sinyal verirler balıklama atlarlar yola çok rastlıyorum böle olaylara allahtan zamanında yavaşlıyıp duruyorum.

Bir de unuttuğum birşey var kaza sırasında oradan geçen tanımadığım bir kurye arkadaş durdu ve bana yardımcı oldu.Ona da teşekkürlerimi sunuyorum.Motorcu dayanışması önemli çünkü en iyi biz birbirimizi anlarız diye düşünüyorum.Malesef kazadan sonra motorumla bu iki gün içerisinde 2 kaza daha atlattım.Hepsinde de araçlar suçlu.Ama ben de de biraz bugünlerde şansızlık var.Artık çok daha dikkatliyim

Geçmiş olsun Suspectinde dediği gibi sollarken kornaları kullanmak oldukça faydalı kendimizi göstermek açısından...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun arkadaşım

Çok geçmiş olsun hocam.

Benim yaptıgım basit bir taktik var, her geçeceğim arabaya korna basarım. Kornaya basmak benı ezik yapmaz, aksine kaza yapma ihtimalimi düşürür. Kornalar bu sebeble konulmuştur araçlara lütfen kullanın.

MRYLDZ , çok geçmiş olsun. SuSpect'in sözlerini unutmayalım. Kaza, adı üstünde kaza işte! Kimse isteyerek yapmıyor. Ancak alınacak tedbirlerle kaza yapma ihtimalimizi düşürmek yine bizim elimizde.
Tekrar geçmiş olsun.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar