Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadasım büyük gecmiş olsun diyorum.birde 4o km yi gecme demissin biz kuryeler surat yapmazsak aç kalırız.yani mecburiyetten surat yapmak zorundayız....
ben de "suspect" e katılıyorum. sollamalar esnasında uyarma niteliğinde korna veya sellektör kullanmak faydalıdır.
ben de sürekli korna kullanırım. özellikle şehir içinde sık sık kornaya basarım, etraftakilere uyarı niteliğinde. bilirsin motoru kimse(yayalar) görmez görse de adamdan sayan olmadığı için atlıyolar yola.
sende hasar olmayışına sevindim de motorun ne durumda?:wiinkk:
Geçmiş olsun,allah korumuş bende benzer bir kaza geçirmiştim.Otobüsü sollamışken önünden aniden araba çıkınca duramayıp çarpmıştım,o günden beri hem korna çalıyorum hemde sellektör yapıyorum sollarken,zira bizim şöförleri maalesef biri az geliyor.
bende arkadaşlarıma katılıyorum zaten adana'daki kemal kardeşimizin kazasıda zannedersem bu şekilde olmuş.
çok geçmiş olsun önce biz dikkat edeceğiz bizi farkedene motosiklet olgusu gelişene kadar çok dikkat etmemiz lazım bu olgu seneler sonra oturursa otomobiller( motosiklet çıkabilir sollayabilir) o yüzden sinyal vereyim duygusuna kapılıp sinyal verirler inşallah......