Fena kaza yaptım hayattayım

çok geçmiş olsun abi ne diyim allah korumuş düşmez kalkmaz bir allah!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun istersen kasma he ne dersin peşpeşe bu kadar kazadan sonra kısa bi ara ver ve dinlen derim ben. fazla zorlamak iyi değildir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok Geçmiş Olsunnn :pale:

ALLAH Birdaha Göstermesinnn

Herdaim Kazadan Beladan Korusun İnşallah

Kimselere Acı Tattırmasın Yangın Yedirmesin :pale: YÜCE RABBİM AMİN

arkadasım büyük gecmiş olsun diyorum.birde 4o km yi gecme demissin biz kuryeler surat yapmazsak aç kalırız.yani mecburiyetten surat yapmak zorundayız....

Geçmiş olsun nerde yaptın tam olarak kazayı

Son düzenleme:
çook geçmiş olsun kendıne dıkkat et verılmıs sadakan varmıs umarım daha kotusu olmas tekrar gecmıs olsun:rendeer:

geçmiş olsun kardeş insallah bidaha böyle tatsız bi durumla karsılasmassın.

büyük geçmiş olsun arkadaş.

ben de "suspect" e katılıyorum. sollamalar esnasında uyarma niteliğinde korna veya sellektör kullanmak faydalıdır.

ben de sürekli korna kullanırım. özellikle şehir içinde sık sık kornaya basarım, etraftakilere uyarı niteliğinde. bilirsin motoru kimse(yayalar) görmez görse de adamdan sayan olmadığı için atlıyolar yola.

sende hasar olmayışına sevindim de motorun ne durumda?:wiinkk:

ewt suspectin dedii gibi korna calmak iidir geceyse eger sellektor yapmak zaten bu bir trafik kuralıdır cgnemeyelm...

geçmiş olsun arkadaşım...(benimde korktugum bi kaza tipidir bu)

Geçmiş olsun,allah korumuş bende benzer bir kaza geçirmiştim.Otobüsü sollamışken önünden aniden araba çıkınca duramayıp çarpmıştım,o günden beri hem korna çalıyorum hemde sellektör yapıyorum sollarken,zira bizim şöförleri maalesef biri az geliyor.

bende arkadaşlarıma katılıyorum zaten adana'daki kemal kardeşimizin kazasıda zannedersem bu şekilde olmuş.
çok geçmiş olsun önce biz dikkat edeceğiz bizi farkedene motosiklet olgusu gelişene kadar çok dikkat etmemiz lazım bu olgu seneler sonra oturursa otomobiller( motosiklet çıkabilir sollayabilir) o yüzden sinyal vereyim duygusuna kapılıp sinyal verirler inşallah......

Geçmiş olsun:rendeer:
Sizlere bir şey olmaması sevindirici. Her kaza haberi bizleri derin yaralıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar