:cat::wiinkk: :queen:bu karta cep numaramızıda ekleyelim kızlara veririz :cherry::queen: aslında güzel bişi ....
:cat::wiinkk: :queen:bu karta cep numaramızıda ekleyelim kızlara veririz :cherry::queen: aslında güzel bişi ....
fena değilmiş sinan abi. yalnız yukarda memleket yazmışsın,, aşağıda resimli örnek olan yerde şehir demişsin.. :mrgreen:![]()
abi soyadını saklıyom kım napsın soyadını :d güzel bı sey faruk kardes gereksız demıssınde baya da bı ıse yarar ummaduıgın hersey
baya bi işe yarar demişsin ya ben çok merakettim bu bayadan birazını bana anlatsana :wiinkk:
kartvizit bastıralım soran yada merak eden olursa dağatırız...akılda dahada kalıcı olurhatta el ilanına bastırıp doktorlarda fln dağıtılınabilir
![]()
bu karta cep numaramızıda ekleyelim kızlara veririz :cherry::queen: aslında güzel bişi ....
:cat::wiinkk: :queen:
yav tamam yaa. sallayın gitsin madem ne diyim. isteyen var istmeyen var. olmadı bi topik açar volkan anket oylama gibi bişe yaparız olmazmı? ya da volkanın dediği gibi zamanı gelince yaparız...
merhaba arkadaşlar,
gecenin ilerleyen saatlerinde dışarda delikanlı motorcu olursa herzamanki gibi beni araya bilir, çalışmıyorum bu gece:bounce:
Saat: 8:00
Yer: Hasanpolatkan migros
Sebep:Umut_utuUmut Un Doğum GünüArkadaşımızı Bu Önemli Gününde Yalnız Bırakmayalım:mrgreen::mrgreen:
Hediyeler: Bilimum Dl-650 V-Storm Aksesuarları![]()
Syglr...
Havalar soğudu ben üşürüm artık dışarlarda geceleri emreyede üst'ünden izin gelmez izin alamaz artık geceleri çıkmak için napcan bilmem :queen:
Bu arada ozi hayırlı olsun ZX-10R'ınAllah kaza bela vermesin,grenajın asfalt görmesin:cat:
Saat: 20:00
Yer: Hasanpolatkan migros
Sebep:Umut_utuUmut Un Doğum GünüArkadaşımızı Bu Önemli Gününde Yalnız Bırakmayalım:mrgreen::mrgreen:
Hediyeler: Bilimum Dl-650 V-Storm Aksesuarları![]()
Syglr...
arkadaşlar hepiniz sağolun.....
BENİ SİZLER VAR ETTİNİZ!!!!!