Arkadaşlar ; kesin olarak gelecek ve listeye ismini yazdıran ilk 3 kişiden 10-11-12 Kasım'da paraları toplayacam.
Kesin kesin benide yaz :mrgreen:
Arkadaşlar ; kesin olarak gelecek ve listeye ismini yazdıran ilk 3 kişiden 10-11-12 Kasım'da paraları toplayacam.
..
bora sende bi gusül abdesti al öle gel topiğe...pis herif...salondan geliyon bide...leş gibi kokuyosun...sinirimi bozan tip grubundasın...akıllı ol...gözüm üzerinde....:cherry:
(karizmanı 2 paralık edeyimde Eskişehir tayfasına rezil ol...):bounce:
bbaday nickli arkadaş moturunu kiralıyor...arkadaşlarına çaktırmıyor ama ekmek parası...günlüğü 30 ytl...
beyfam Mete Handro sana gurben olsun dostum...fotolara bidaha baktım hislendim dostum...İstanbuldan bi emrin olursa beklerim...
Teşşekkür ederim mete abicim:rendeer:...ne emri ancak ricamız olur sana:cat::rendeer::rendeer::rendeer:mete abi sen bunlara aldırma kıskanıyorlar:mrgreen:
bende gelirim umutda gelir zannımca 2 kişi daha eklersek oluyo zannımca
Aslında şimdi birşey aklıma geldi ben trenle gitsemde olur bir kişilik daha yer açılır en azından şimdi kangoyu ismail abi sürerse istanbula kadar kaç deste ceza yeriz:mrgreen::cherryaçıdan tren daha hesaplı olur ZUHAHA!
mt erayes26:eray kardeşim
digiboy26: sinan abim
as_doper:sende durmuş hocamsın bundan sonra. :wiinkk::cat: dasvidanya.:queen:
Yapın madem bi tren organizasyonu gelmeyen fürek olsun
çin kokuyo yani fuar,gerenk yok o zaman ama o bahaneyle balta limanında balık keyfi fena olmaz:bounce:
evet dostlar aynen öle...geliyonuz buralara gıçıkırık bi fuar için o kadar yol katediyonsunuz ve İstanbula doyamadan kaçıyorsunuz...biraz vaktim olabilse sizleri layıkıyla gezdirebilsem...
hayırdır ersin abi bilmediğimiz bi durum mu var:queen:
faruk senin almana gerek yok istersen ben sana hediye ederim![]()