er 5 gibi. suzuki gs500 de var. ona da bir bak deim.:wiinkk: ama hangisinin + ları daha fazla dersen onu bilemicem.
evet güzel akşamdıda şu çektiğim fotları bi koyunda azcık gülelim dimi :queen:Güzel ve eğlenceli bir akşam geçirdik.
Fidanlıkta muhabbet ederken yanımıza gelen Trafik Polisinin bize davranış şekli bu sefer bizi memnun etti. Oradan go-kart'a geçtik. Tabi Hamit ve arkadaşının da yoldan geçerken bizi görüp yanımıza gelmesi süpriz oldu. Bu sayede hep istediği go-kart rövaş maçını da yapmış olduk. :mrgreen: Aslında bu sefer birbirimizle değil pist ve araçlarla mucadele ettik desem daha yerinde bir tabir olacak.Ufak lastikli araçları buz gibi pistte tutmak hiçbirimiz için kolay olmadı.
Neyse dediğim gibi eğlenceli bir akşamdı. :cat:
Umut kardeşim , daha nice mutlu senelere. Daha nice CBR'lı 2 tekerli senelere.![]()
![]()
slm arkadaşlar eskişehirde öğrenciyim ve tabikide motosiklet aşığıyım.fakat burda motorumdan uzakta günler geçmiyor sizden ufak bi isteğim var eskişehirde motosiklet kiralayabileceğim bi yer olup olmadığını bilen varsa ve ne tür motorlar kiraladığını bildirirse çok sevinirim.kendinize ve motorunuza iyi bakın şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar Cüneyt abi ile Kasım ayındaki Motosiklet fuarına İstanbula gitmeye karar verdik. Renault Kango ile günübirlik gidiş-dönüş yapmayı planlıyoruz. Biz 2 kişiyiz. Gitmeye niyetli olan ismini yazdıran ilk 3 arkadaş ile beraber toplam 5 kişi gidecez. Kişi başı 35 YTL yol masrafımız olacak...
Pazar günü fuarın son günü olması nedeniyle 17 Kasım Cumartesi günü gitme planımız var.
Detayları yazarım...
Fırsatı kaçırmayın. Dediğim gibi ilk 3 kişi... :cat:
slm arkadaşlar
motosiklet alan arkadaşlara hayırlı ugurlu kazasız belasız eglenceler diliyorum.
bazılarını bir haftamı desem ay mı desem sonra duyuyorum ama eren sagolsun
hoş geldin eskişehire, senin yerinde ben olsam motosikletimi getirirdim,
motosiklet kiralayacak yer yok, ama ben açmak isterim![]()
beyfam Mete Handro sana gurben olsun dostum...fotolara bidaha baktım hislendim dostum...İstanbuldan bi emrin olursa beklerim...
beyfam Mete Handro sana gurben olsun dostum...fotolara bidaha baktım hislendim dostum...İstanbuldan bi emrin olursa beklerim...
Tamam mete abi yazdım bunu. :cherry: Gel buraya bize selam verme...
--- --- ---
Arkadaşlar ; kesin olarak gelecek ve listeye ismini yazdıran ilk 3 kişiden 10-11-12 Kasım'da paraları toplayacam.
ne haltlar çeviriyon gene sen ne işin var bu topicde eskde mt de onca insan var selam sabah verme yaz çık ::rantinp:::rantinp:
volki beni yaz kesinlerden..parayıda hemen ödeyebilirim![]()
slm arkadaşlar eskişehirde öğrenciyim ve tabikide motosiklet aşığıyım.fakat burda motorumdan uzakta günler geçmiyor sizden ufak bi isteğim var eskişehirde motosiklet kiralayabileceğim bi yer olup olmadığını bilen varsa ve ne tür motorlar kiraladığını bildirirse çok sevinirim.kendinize ve motorunuza iyi bakın şimdiden teşekkürler
murat paşamızda burdaymışşş...oh ne güzel...en baba makina onda...cbf 500...ne varsa onda var...eee naparsınız gencler...kapitalizm bu...iyi olan değil Richie Rıch kazanır hep...![]()
alın teri abipeder motor alırsan tek kuruş vermem demişti,bende hadi canım hedede hudede filan demiştim.gün geldi motoru alacağım pederi aradım hakikaten tek kuruş vermedi
çok şaşırmıştım o zaman fakat işte motoruda kendimiz almış olduk
![]()