[Eskişehir - MT]

fena değilmiş sinan abi. yalnız yukarda memleket yazmışsın,, aşağıda resimli örnek olan yerde şehir demişsin.. :mrgreen::p

abi soyadını saklıyom kım napsın soyadını :d güzel bı sey faruk kardes gereksız demıssınde baya da bı ıse yarar ummaduıgın hersey

baya bi işe yarar demişsin ya ben çok merakettim bu bayadan birazını bana anlatsana :wiinkk:

kartvizit bastıralım soran yada merak eden olursa dağatırız...akılda dahada kalıcı olur:)hatta el ilanına bastırıp doktorlarda fln dağıtılınabilir:)

bu karta cep numaramızıda ekleyelim kızlara veririz :cherry::queen: aslında güzel bişi ....

:cat::wiinkk: :queen:

Bişey önerdik, suyunu çıkardınız. Bence de artık gereksiz. Konu kapanmıştır. onlyyou26 dan saygılar...

Tmm Kürşat abim kızma.Sakinn :pale:

Bu arada ozi hayırlı olsun ZX-10R'ın:)Allah kaza bela vermesin,grenajın asfalt görmesin:cat:

yav tamam yaa. sallayın gitsin madem ne diyim. isteyen var istmeyen var. olmadı bi topik açar volkan anket oylama gibi bişe yaparız olmazmı? ya da volkanın dediği gibi zamanı gelince yaparız...

merhaba arkadaşlar,
gecenin ilerleyen saatlerinde dışarda delikanlı motorcu olursa herzamanki gibi beni araya bilir, çalışmıyorum bu gece:bounce:

merhaba arkadaşlar,
gecenin ilerleyen saatlerinde dışarda delikanlı motorcu olursa herzamanki gibi beni araya bilir, çalışmıyorum bu gece:bounce:

Havalar soğudu ben üşürüm artık dışarlarda geceleri emreyede üst'ünden izin gelmez izin alamaz artık geceleri çıkmak için napcan bilmem :queen:

Saat: 8:00
Yer: Hasanpolatkan migros
Sebep:Umut_utuUmut Un Doğum Günü:)Arkadaşımızı Bu Önemli Gününde Yalnız Bırakmayalım:mrgreen::mrgreen::p:p
Hediyeler: Bilimum Dl-650 V-Storm Aksesuarları:p:p:p

Syglr...

Son düzenleme:
Saat: 8:00
Sebep:Umut_utuUmut Un Doğum Günü:)Arkadaşımızı Bu Önemli Gününde Yalnız Bırakmayalım:mrgreen::mrgreen::p:p

Syglr...

yani perşembe sabahı mı? beni ara uyanmam lazım, geceyse işteyim

Havalar soğudu ben üşürüm artık dışarlarda geceleri emreyede üst'ünden izin gelmez izin alamaz artık geceleri çıkmak için napcan bilmem :queen:

sorma abi amre önceden altı ayda bir saç tıraşı olurdu bi baktım iki haftada bi traş oluyor hele sakal tıraşı! benden fazla oluyor :cherry:
emre bu yazıyı görünce bana küfredecek iki katı sana :queen:

hava güzel çok sert degil de ben hastayım

Son düzenleme:
Saat: 20:00

Syglr...

akşam mehmet abi urarıs biz senin yanına... ozi ne geziyon burda:)

Umut doğum günün kutlu olsun. Daha nice yıllara hep birlikte, birbirimizi var ederek:) ulaşmak nasip olsun...

Arkadaşlar bu ER-5 nasıl bir motordur, tavsiye eder misiniz?Aldık diyelim,parça isterse nerden bulacağım,arızasını kime yaptıracağım.. Bilen varsa bi el atsın bi zahmet. Kararsız kaldım..:silent:

Son düzenleme:
pişşşşt brother'im Umut'um dğm günün kutlu olsun:rendeer:Allah hep birlikte nice senelere eriştirsin:)

Kürşat abi sana yardımcı olmak isterdim ama hiç ER-5'im olmadı ki:p

ozi26allah herkeze daha iyilerini nasip etsin demişsin daha iyisi olmasa da olur ZX-10R' da fena değl yani:p

umutçum doğum günün kutlu olsun kardeşim..buluşmaya gelemedim,hastayım biraz galiba grip olmaz üzereyim salya sümük:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar