[Eskişehir - MT]

bence haarika bi fikir.Hem Kürşat abimin dediği gibi herkes birbirini daha yakından tanır ve bazıları:
-Abi ismin Kürşat'dı dimi diye sormaz hiç değilse:p :queen:

slm

faruk umut sizi kıskandım :salut:

dün evden dışarı çıkmadım hala hastayımda şimdi biraz daha iyi

güzel bir gezi olmuş bende sizinle olmak isterdim :)

ne zamanmış acaba...hafta sonu ama yeri saati?
yahya abim nettin işler nasıl

ne olsun be faruk bağırttıra bağırttıra çiziyoruz işte maşallah ne güzel yol yapmışsınız tekerinize sağlık eeee genç dediğin böyle olacak işte....:cat:

faruk umut sizi kıskandım :salut:

güzel bir gezi olmuş bende sizinle olmak isterdim :)

geçmiş olsun Mehmet..:rendeer: kolonya da istermisin...:p

Son düzenleme:
Aslında Volkan aklıma bişey geldi. 25 civarında kişiyiz burada. Allah artırsın.:wiinkk: Ayrı bir topic mi açarsın naparsın, herkes kendi ile ilgili birşeyler yazarsa ( adı, doğum tarihi, motoru,telefon numarası, yaptığı iş vs aklına gelen herşey) böylece herkes birbiri hakkında daha kolay bilgi sahibi olur. Hem belki arkadaşlara bizim bir yardımımız olur yada biz yardım alırız. Ayrıca doğum günü olan arkadaşların da doğum günlerini daha kolay hatırlarız. Bilmem nasıl fikir.... :silent:

Hocam , sayımız biraz daha artsın. Bu konuda düşüncelerim var. :wiinkk:

slm millet uzun ugraslar sonunuda burdayım artık

Aramıza Hoşgeldin. Sanırım en son çifteler gezisine katılmıştın. :cat:

Dostum geçmiş olsun. Bu havalar yaramıyo sana. Otur evde. :p

ad:
soyad: (isterse yazsın)
memleket:
motosikleti:

gibi bişeyler yapabiliriz.sadece eskişehir mt grubu yazar dimi. tanışalım forumuna böle bişe yapılmış galiba eskilerden de topiki hortlatmiyim diye yazmadım bişey. ya da her üyeye bi MT-ESKİŞEHİR TANITIM KARTI gibi bişeyler de yapabiliriz. her cevaba da ekler resmini harika olur.basit bişey word'de ya da paintte de yapılabilmeli. örnek. 5 dk'da ürettim bunu...:bounce:

Son düzenleme:
fena değilmiş sinan abi. yalnız yukarda memleket yazmışsın,, aşağıda resimli örnek olan yerde şehir demişsin.. :mrgreen::p

iyi geceler

ad:
memleket:
motosikleti:

gibi bişeyler yapabiliriz.sadece eskişehir mt grubu yazar dimi. tanışalım forumuna böle bişe yapılmış galiba eskilerden de topiki hortlatmiyim diye yazmadım bişey. ya da her üyeye bi MT-ESKİŞEHİR TANITIM KARTI gibi bişeyler de yapabiliriz. her cevaba da ekler resmini harika olur.basit bişey word'de ya da paintte de yapılabilmeli. örnek. 5 dk'da ürettim bunu...:bounce:

güzel olmuş ellerine saglık,

benim böyle bişiye ihtiyacım yok, ne işe yarar ? arkadaşlara belki lazımdır:silent:

Havuzun acısı yeni çıkıyor olmasın pek titremiştin o gün :p

her neyin acısı çıkıyorsa, baya acı çıkıyo:pale: inşallah degmiştir :cherry:

Son düzenleme:
ad:
memleket:
motosikleti:

Selamlar. Sinan şablon olması güzel, eksik bilgi bırakmaz. Eline sağlık. Bunu biraz daha genişletip ve sonuna düşünceler kısmı açıp biraz daha samimileştirebiliriz. Ama Volkan biraz zamana bıraktı. Olsun bakalım...:cat:

abi soyadını saklıyom kım napsın soyadını :d güzel bı sey faruk kardes gereksız demıssınde baya da bı ıse yarar ummaduıgın hersey

Kuryeliğe merak saran arkadaşlar. İşler nasıl gidiyor :mrgreen:

Ya da pardon. Pizzacı arkadaşlar desem daha ii :p

iyi geceler eskişehir mt nee var ne yok ne alemdesiniz yaw
hiç görünmez oldunuz
cümleten ii gecelerr...

kartvizit bastıralım soran yada merak eden olursa dağatırız...akılda dahada kalıcı olur:)hatta el ilanına bastırıp doktorlarda fln dağıtılınabilir:)

ad:
memleket:
motosikleti:

yanlış anlaşıldı galiba. bu sitede ayrı bir sayfada durması için planlanan . bi tasarı. yani. çıktısını alıp yakamıza asacak değiliz.

bu karta cep numaramızıda ekleyelim kızlara veririz :cherry::queen: aslında güzel bişi ....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar