[Eskişehir - MT]

Bu sabah haberleri izleyeniniz var mı?Portekiz milli takımını bir motor konvoyu takip etmiş maçın yapılacağı stada kadar.İzlemeyenler akşam haberlerini izlesin bence:p Motosikletlerin hepsi muhteşem.Cüneyt abi bu arada senin motorun kırmızını gördüm:cat:Ankaşıldığı kadarıyla en çok Honda CBR 1000RR ve Kawasaki Z1000 kullanılıyo:p Motorların %90'ın da muhteşem bir ses var:cherry:(Bu arada görcekler Türkiye kimmiş:p C.Ronaldo'nun dudağı uçukluycak buraya gelince:cherry:)

mrb mt 26 nbrsınız o kadar nbr nasılsınız dıyorus surda kımse saol ıyı yada kotu yaf dıyenınıs yok nıye

Naber lan volkan

16072006011ia2.jpg

Eren buda senin için

1988mz250ms8.jpg

Son düzenleme:
mrb mt 26 nbrsınız o kadar nbr nasılsınız dıyorus surda kımse saol ıyı yada kotu yaf dıyenınıs yok nıye

saol selçuk. :) valla soruna cevap bulamadım inanki. :rendeer:

ben bu kadınlara "b" ehliyetini emniyetten verdirmemek için napmalıyım ? bugun adeta ölebilirdim yani. sivrihisar caddesinden kaptırdım gidiyorum. yimpaşın orda bi fren ... allahtan ara mesafe uzundu durabildim. ardından dedim şunu geçiyim gidiyim sakat'a benziyo diye çıktım soluna. ben basıyom o basıyo çatlak karı :p elinde telefon ayak gazda ne sağa sola bakıyo ne bişey. otomatik vitesli mondeo. araba zaten hayvan gibi. bi de geçcem derken rüzgarı çarptımı beni? dedim git ne halt yersen ye diye arkasına geçtim. baktım sündürdü gitti sona bende bastım baya yine. şeker fabrikasının orda yakaladım bunu :pr: gitmemiş :pr: geçim dedim bi çıktı sola ? ben hemen ayakları açtım düşcem sandım anında ortada kaldım karşıdan transit dolmuşlar geliyo. neyse ışıkta durdu bu haliyle allahtan kırmızı yandı. aramıdaki diyalog şöleyi ;

ben: abla allah belanı versin sen gibi şöförün. (gözümde gözlük, maske bi de kask var bişey görmüyo)

karı: ne diyon be sen aptal.

ben: sen gibi aptallar doluyken bana yer kalmadı sen yettin 15dk'dır.

karı: git be senle mi uğraşcam..

ben: seni trafiğe bildircem dedim aldım plakasını.

kuryelik zamanlarımdan tanış olduğum bi trafikçi arkadaş vardı verdim ona 34 BF 4120. sen beni ara sana yamuk yapanı ben mahvederim demişti söz vermişti. yarın tekrar arıycam kesin bi ceza filan kesmiştir :p

millete bak ya kafayı yemiş hız kız mız ::144::

biz kafayı yıyelı cok oldu adamım , hele motora bındık ıyıcene yedık malum eskısehır trafıgı

motorcu karikatürü tam beni anlatıyor evde baslıyorum bazen arkadaslar veya mısafır varken biri motor derse dedıgıne pısman oluyor .

Son düzenleme:
Volkan kendini absorbe etmeye çalışma ::144::

A.q. arkadan bi çakcan tokatı :queen:

16072006024sy6.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
ben genc26mt nıcklı ali.bu uyelıgım uzun sure gırmegım ıcın ıptal olmus sanırım.çeşitli sebeplerden dolayı fazla online olma imkanı bulamıyorum.ama artım daha fazla gırebılıecegım nete. nese kendimi tekrar tanıtayım.
adım ali. eskisehirin en ciks mahallerinden YEŞİLTEPE de oturuyorum
yaşı 17 ye dayadık. motorum celik motorcycle ın 150 lık scooterlarından wind hunter.en kısa surede hepinizle tanışmak dilegiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar