Ah be o kadar kaçıpta öyle mi yakalanılır ya
hey mt 26 nbr sınız ben gelıyom kımse yok ben olmayınca herkes burada olmuyo yaa kendınıze ıyı bakın mt 26
bende gezecektım:mrgreen: ne oldu:cyclopsanlastık patladır:sonra ne oldu:silent: motorsuz kaldım
ale:ama kafayı taktım
r: kilitledim :rendeer
r1 i alacam :cat:
arkadaşalar merhaba
perşembe günü mahallemizde meydana gelen kazalardan dolayı(benim gordugum sırf 3 tane hepsi motosikletli) arasokagın arasokagında yapılan cevirmeler neticesinde motorumu kaptırmış bulunuyorum. ekip bi arabanın arkasına saklanmıs sekilde beklerken onlerınden gectım o sırada dısardaki memur kacmama bile fırsat vermeden onume atladı. ehliyetsizlikten dolayı mahkemeye cıkacagım yakın bi tarihte.
motoru baglatmadım saolsun murat abi cabucak geldi .kendisine tekrar tekrar teşekkur ediyorum
o gün cok buyuk yemin ettim kendime ve aileme. ehliyeti alana kadar bir daha motosiklet kullanmayacagıma dair.
yani kasım ayına kadar surucu koltuguna bile oturmayacagım zor olck bliyrm ama yapacak bişey yok laf agızdan 1 kere cıktı artık.mahkemeye daha once bu konudan cıkmıs veya bilgisi olan arkadaşlar yardmcı olursanız cok sevinirim
msn: [email protected]
[email protected]
gsm:05053797840
şimdiden teşekkurler
Sinan abi hazırlanıyo musun EMOK'a:cherry: Yakında bende gezilere dahil olurum :cat: Biraz da ben coşturayım ortalığı dimi:queen: Neyse sonuç olarak böyle işte 2003 model 2005 trafiğe çıkışlı gayet hoş sesli,fıstık gibi bir bayanla tanıştım bugün.Ona kırmızı çok yakışıyor :cat: O da bana çok yakışacak inşallah :bounce: :queen: Herkese saygılarımla :rendeer:
![]()
Fadime Boral: Vallahi size bir şey söyleyeyim mi benim Uğur’um iyi oynasın kazanır bizim takım. :wiinkk:
Rabiye Şentürk: Oğlum diye söylemiyorum, Atarsa Semih atar golleri. :bounce:
Yüksel Turan: Arda’cığım takımın beyni. :mrgreen:
Lucia Aurelio: Mehmet, orta saha iyi oyun… Türkiye şampiyon.:queen:
Nilüfer Karadeniz: Hanımlar Gökdeniz’imin Rusya’da neler yaptığını bilmiyor gibi konuşuyorsunuz. :queen:
Leyla Demirel: Volkan’ıma kim gol atabilir ki, panterdir benim evladım. :bounce:
Melek Zengin: Tolgam kedi mi ki sizinkinden panter. :rendeer:
Hilmiye Aşık: Emre’m yeter takımda. Ondan yakışıklısı var mı? :cat:
Emine Kazım: Kazım’ım iki kişilik oynar bak adı zaten Kazım Kazım. :cherry:
Suna Çetin: Servetimi konuşanınız yok. Yavrum bir başına takım. :queen:
Ayşe Akman: E o zaman çıksın bir başına oynasın bakalım.
haber
Allah yardımcınız olsun aslanlarımızın.:rendeer:
iyi oynayan kazanmasın biz kazanalım !!! :cat:
![]()
valla adamım işler değişti birazörneğin yarın mesaiye kaldım
ale: pazar'larımın nadiren boş olduğu bir safhadayız
vardiyaya dönmem için bu 3 ay böyle geçcek. ama emok'un olduğu haftasonu nolur bilmiyorum o güne bi çıkalım postabaşı'mla konuşuruz artık napaım
![]()
hayırlı olsun bakalım hamza inşallah. neler duyuyorum öle :cherry:
mrb mt 26 nbsınız bugun cok guzel bır gun
mrb mt 26 nbsınız bugun cok guzel bır gun