hea ya dün çok sıkıldıydım umut gelip lamsa kayışı koparıyodum volkanıda 2 ye kadar esir ettim rahatladım ::144::
Aman Oğuzhan kendine mukayyet ol kim kaldı ikizamancılardan iki zamanlı aşkına sakinnn relaksss:wiinkk::cherry:
Süleyman abi tebrik ederim seni motoru parçalayıp toplamışsın.İlk kazalı halinin ve parçaları söktüğün andaki halinin resmini koyar mısın çok merak ettim:wiinkk: Bir de altı çizili cümleni unutma olur mu:queen::queen:
Yok leyn öyleyken foto çekmedim karizması bozulmasın RX'in...Unutmam yav 250cc ye kadar açığım
Kapışacaklara Dipnot;:queen::queen:
Yok leyn öyleyken foto çekmedim karizması bozulmasın RX'in...Unutmam yav 250cc ye kadar açığım
Kapışacaklara Dipnot;:queen::queen:
![]()
yalnız o süratde devir saatinin sonlarında olması lazım km ve devir saati birbirini tutmuyor sanki dururken yapmış o süratifeyk gibi sanki
gelde seni sürat manyagı yapayım
![]()
yalnız o süratde devir saatinin sonlarında olması lazım km ve devir saati birbirini tutmuyor sanki dururken yapmış o süratifeyk gibi sanki
![]()
![]()
Devir saatini fotoşop yapmayı unutmuşum:mrgreen:
Feyk değil tabikide son kazadan sonra km saati kafayı yemişti dururken bile 100 gösteriyordu bende ölesine koydumm fotoyu:queen::queen:
Kadran sağlamken 135km hızı görmüştümmsonra yol bitmişti
r:
Ben olmaya adayım Cüneyt abim :cherry:
nefes alamamak adamı mahvedıyor yaa hızlıyken . en son 130 la gıderken nefesı zor almıstım . 250 + ıle dusunsene
cuneyt abı space tusu calısmıyor ne yapayım :d
valla rx iyi kaçıyomuş bu arada sinan abi sen nasılsın ya görüşemiyoz bayadır![]()
merhaba arkadaşlar,
bazılarınızın bildiği gibi tayin bekliyordum, istediğim ve beklediğim gibi Erzurum merkeze :cat: tayinim çıktı. 1 Temmuzda orda başlayacağım inşallah.
27-28 Haziran gibi evimi taşıyacağım. bu tarihlerde Bilecikten hareketle Erzurum ve Artvin'e uğrayarak Ardahan'a ev eşyası götüreceğiz. nakliyeci ya da kamyoncu tanıdığı olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. kimse doğuya gitmiyor üstelik çok para istiyorlar yawr:
Buranın kamyoncuları poşet kamyoncu abi :mrgreen:
Sadece kısa mesafelere yiyoSıkıysa doğuya gitsinler :mrgreen::mrgreen:
Ama siz de iyi rota çizmişsiniz. Neredeyse bütün doğu personeli sizin kamyonla gidecek.
Erzincan'dan geçip, Erzurum üzerinden ; Kars yakınlarından, Ardahan çevre yolundan , Artvin merkezinden... :queen::queen:
Buranın kamyoncuları poşet kamyoncu abi :mrgreen:
Sadece kısa mesafelere yiyoSıkıysa doğuya gitsinler :mrgreen::mrgreen:
Ama siz de iyi rota çizmişsiniz. Neredeyse bütün doğu personeli sizin kamyonla gidecek.
Erzincan'dan geçip, Erzurum üzerinden ; Kars yakınlarından, Ardahan çevre yolundan , Artvin merkezinden... :queen::queen:
hayırlı olsun hamit abi. çoook önceden bi akrabamız diyarbakıra taşınmıştı ama şimdi ulaşamıyoruz bile onlara.ale: abi kamyonu biraz kötü olanlar çok isterler. tır filan bulabilirsen 40ayak türünde bişey onlar daha makul olcaklardır. ben bizim y.tepe lojmanlaına girerken bakıyorum da senin gibi tain olanlar hep kuyruklu kamyon tutuyorlar...
inşallah işin rast gider abim.:rendeer: