[Eskişehir - MT]

hea ya dün çok sıkıldıydım umut gelip almasa kayışı koparıyodum volkanıda 2 ye kadar esir ettim rahatladım ::144::

Son düzenleme:
Süleyman abi tebrik ederim seni motoru parçalayıp toplamışsın.İlk kazalı halinin ve parçaları söktüğün andaki halinin resmini koyar mısın çok merak ettim:wiinkk: Bir de altı çizili cümleni unutma olur mu:queen::queen:

Yok leyn öyleyken foto çekmedim karizması bozulmasın RX'in :p...Unutmam yav 250cc ye kadar açığım :p

Kapışacaklara Dipnot;:p:queen::queen:

02042008323zl9.jpg

Son düzenleme:
yok yok bu gercek tır yaaf ben bılıyom 2 kısı 135 lıkle uctuk uctuk ama kacla gıttıgımızı bılmıyom kafayı cıkarıpta gostergelere bakmaya korkmustum

Yok leyn öyleyken foto çekmedim karizması bozulmasın RX'in :p...Unutmam yav 250cc ye kadar açığım :p

Kapışacaklara Dipnot;:p:queen::queen:

02042008323zl9.jpg

yalnız o süratde devir saatinin sonlarında olması lazım km ve devir saati birbirini tutmuyor sanki dururken yapmış o sürati:p feyk gibi sanki:pgelde seni sürat manyagı yapayım:p

valla rx iyi kaçıyomuş bu arada sinan abi sen nasılsın ya görüşemiyoz bayadır :)

yalnız o süratde devir saatinin sonlarında olması lazım km ve devir saati birbirini tutmuyor sanki dururken yapmış o sürati:p feyk gibi sanki:pgelde seni sürat manyagı yapayım:p

aynen cüneyt abi bencede o hızı 3 bın devırde onu yapıyorsa 7-8 bın devırde kadrana bır tur daha attırır saat yonunde var onda bir feyk

Devir saatini fotoşop yapmayı unutmuşum :p:mrgreen:

Feyk değil tabikide son kazadan sonra km saati kafayı yemişti dururken bile 100 gösteriyordu bende ölesine koydumm fotoyu :p:queen::queen:

Kadran sağlamken 135km hızı görmüştümm :) sonra yol bitmişti :pr:

Ben olmaya adayım Cüneyt abim :cherry:

Son düzenleme:
Devir saatini fotoşop yapmayı unutmuşum :p:mrgreen:

Feyk değil tabikide son kazadan sonra km saati kafayı yemişti dururken bile 100 gösteriyordu bende ölesine koydumm fotoyu :p:queen::queen:

Kadran sağlamken 135km hızı görmüştümm :) sonra yol bitmişti :pr:

Ben olmaya adayım Cüneyt abim :cherry:

nefes alamamak adamı mahvedıyor yaa hızlıyken . en son 130 la gıderken nefesı zor almıstım . 250 + ıle dusunsene

cuneyt abı space tusu calısmıyor ne yapayım :d

merhaba arkadaşlar,
bazılarınızın bildiği gibi tayin bekliyordum, istediğim ve beklediğim gibi Erzurum merkeze :cat: tayinim çıktı. 1 Temmuzda orda başlayacağım inşallah.
27-28 Haziran gibi evimi taşıyacağım. bu tarihlerde Bilecikten hareketle Erzurum ve Artvin'e uğrayarak Ardahan'a ev eşyası götüreceğiz. nakliyeci ya da kamyoncu tanıdığı olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. kimse doğuya gitmiyor üstelik çok para istiyorlar yaw:pr:

Buranın kamyoncuları poşet kamyoncu abi :mrgreen:
Sadece kısa mesafelere yiyo :p Sıkıysa doğuya gitsinler :mrgreen::mrgreen:

Ama siz de iyi rota çizmişsiniz. Neredeyse bütün doğu personeli sizin kamyonla gidecek.
Erzincan'dan geçip, Erzurum üzerinden ; Kars yakınlarından, Ardahan çevre yolundan , Artvin merkezinden... :queen::queen:

valla rx iyi kaçıyomuş bu arada sinan abi sen nasılsın ya görüşemiyoz bayadır :)

saol kardeşim ev bekliyoz işte perşembeye kadar :)

merhaba arkadaşlar,
bazılarınızın bildiği gibi tayin bekliyordum, istediğim ve beklediğim gibi Erzurum merkeze :cat: tayinim çıktı. 1 Temmuzda orda başlayacağım inşallah.
27-28 Haziran gibi evimi taşıyacağım. bu tarihlerde Bilecikten hareketle Erzurum ve Artvin'e uğrayarak Ardahan'a ev eşyası götüreceğiz. nakliyeci ya da kamyoncu tanıdığı olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. kimse doğuya gitmiyor üstelik çok para istiyorlar yaw:pr:

hayırlı olsun hamit abi. çoook önceden bi akrabamız diyarbakıra taşınmıştı ama şimdi ulaşamıyoruz bile onlara.:pale: abi kamyonu biraz kötü olanlar çok isterler. tır filan bulabilirsen 40ayak türünde bişey onlar daha makul olcaklardır. ben bizim y.tepe lojmanlaına girerken bakıyorum da senin gibi tain olanlar hep kuyruklu kamyon tutuyorlar... :) inşallah işin rast gider abim.:rendeer:

Ama siz de iyi rota çizmişsiniz. Neredeyse bütün doğu personeli sizin kamyonla gidecek.
Erzincan'dan geçip, Erzurum üzerinden ; Kars yakınlarından, Ardahan çevre yolundan , Artvin merkezinden... :queen::queen:

tırt kamyoncu bunlar :queen:

len sorma ya, adamlar bir cbr 125 parası istiyorlar. az önce bi tırcı ile görüştüm, dorsesi en uzunundan mış, 5.000 ytl verin bana dio isterseniz diyarbakır tunceli erzincan elazığ erzurum kars ardahan artvin dolaşalım dio :queen: len herif mazotçu tipli bişi zati :mrgreen: olmadı bütün devreyi toplar gideris hacının tırıyla :cherry:

hayırlı olsun hamit abi. çoook önceden bi akrabamız diyarbakıra taşınmıştı ama şimdi ulaşamıyoruz bile onlara.:pale: abi kamyonu biraz kötü olanlar çok isterler. tır filan bulabilirsen 40ayak türünde bişey onlar daha makul olcaklardır. ben bizim y.tepe lojmanlaına girerken bakıyorum da senin gibi tain olanlar hep kuyruklu kamyon tutuyorlar... :) inşallah işin rast gider abim.:rendeer:

inşallah Sinan. olmadı ciddi ciddi tır dutcas:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar