duruyodur duruyodur o benım gıbı yapamas deli deil o yaa benım gıbı uçsa ya uçamas mt 26 nasılsınız bakalım
Süleyman nerelerdesin gözükmüyon? RX daha tek parça halinde duruyo mu? :mrgreen:
![]()
Bendeyken böyleydi ::144::
Süleyman nerelerdesin gözükmüyon? RX daha tek parça halinde duruyo mu? :mrgreen:
Süloo ; yaw motorun .... muşun :cherry: (anladın sen onu) :cherry:
Bence hiç uğraşma direk böyle yap... :mrgreen:
http://www.metacafe.com/watch/898809/denting_a_tank_on_a_brand_new_bike/
Video'da gördüğünüz gibi arkadaş depoyu eziyor stunt yaparken rahat oturabilmesi için..
Video'da gördüğünüz gibi arkadaş depoyu eziyor stunt yaparken rahat oturabilmesi için..
adam depoya vururken içim ezildi yaadamlarda para var huzur var bizde motora bişiy olmasın diye gözümüzden sakınıyoz
r:
![]()
Sinyalleri söktümm bi işe yaramıyoSon hali son fotoğraftaki söküp dağıtıp kendim topluyorumm :bounce: Hertürlü kapışmaya açığım
![]()
adam depoya vururken içim ezildi yaadamlarda para var huzur var bizde motora bişiy olmasın diye gözümüzden sakınıyoz
r:
Abi harbiden adamlar motorları parçalamak için can atıyolar yuh be
Herkese iyi pazarlar.Bugün bi sürü işim var evde inşaat başlıyor bahçenin dış duvarlarını yıkıp yeniden yaptırıcaz ve maalesef yıkım işlemi bana ait::exclaim:::winkwink::shifty2:
Nresine ne yapmışım onu anlayamadım Volki abi :mrgreen:
bugun 150 km den fazla yol yaptık eray bulut ben herkeze tavsıye ruh saglıgı ıcın bırebır bence herkez haftada bır 150-200 km yol yapmalı bu arada reklamcı tanıdıgı olan varmı arkadaslar bır kac cıkartma almalıyım tanıdıgı olan varsa bıldırırse sevınırım herkeze ıyı aksamlar
Laaaaaaaaaayyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ::144::
bütün mt üyeleri bir yerlere gitmiş bizde sakarı ılıcalarındaydık yol yapmak güzel oluyor ... sunu farkettım sehır ıcı - sehır dısı benzın tuketımı o kadar fark edıyor kı
bugun 150 km den fazla yol yaptık eray bulut ben herkeze tavsıye ruh saglıgı ıcın bırebır bence herkez haftada bır 150-200 km yol yapmalı bu arada reklamcı tanıdıgı olan varmı arkadaslar bır kac cıkartma almalıyım tanıdıgı olan varsa bıldırırse sevınırım herkeze ıyı aksamlar
:queen::cyclopsan:sunny:::lolabove
aha :queen: oğuzun kayış gevşedi heralde
nihayet annadın yane :cherry:sana şunu sölim en az %30-40 fark eder
şehir içinde (atıyorum) 1 depo 100km giderse şehirler arası 130km gider
kendimden biliyorum :cherry:
hadi bakalım zafersende düştün yollara artık.rodaj bittiyse iyi ama eray'ım da uslu şöför oldu artık
eray'dan sticker konusunda fikir almanı tavsiye ederim. motoru cingen atı'na çevirmeyin de :queen::queen::queen: sanayide bi kaç bu işi yapan dükkanlar var renkli baskıcı filan gezmek lazım orları.
bu arada arkadaşlar yarın 14.cadde Eti Kek Fabrikası'nda Mekanik Atölyesinde makine bakımcısı olarak işe başlıyacağım. herkesden iyi dilerkler bekliyorum ilk günüm yarın bana şans dileyin :rendeer::rendeer::rendeer:
Laaaaaaaaaayyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ::144::