[Eskişehir - MT]

duruyodur duruyodur o benım gıbı yapamas deli deil o yaa benım gıbı uçsa ya uçamas mt 26 nasılsınız bakalım

Süleyman nerelerdesin gözükmüyon? RX daha tek parça halinde duruyo mu? :mrgreen:

rx1153xr4.jpg

Bendeyken böyleydi ::144::

rx1153xr4.jpg

Bendeyken böyleydi ::144::

Hiçte bile ben bu haldeyken almadım :p Tek yapmayı bilmiyon yapmaya çalışmışınn motor düşe düşe bi hal olmuş :mrgreen:

18052008435ah6.jpg

18052008434fb7.jpg

20052008436mk3.jpg

Sinyalleri söktümm bi işe yaramıyo :) Son hali son fotoğraftaki söküp dağıtıp kendim topluyorumm :bounce: Hertürlü kapışmaya açığım :p

Süleyman nerelerdesin gözükmüyon? RX daha tek parça halinde duruyo mu? :mrgreen:

Durmazmı kanıt var belge var :mrgreen:

Son düzenleme:
İyi akşamlar Eskişehir MT.

Faruk Nice Mutlu Senelere :rendeer: Biraz geç oldu ama yeni girebildim pardon :wiinkk:

20052008436mk3.jpg

Sinyalleri söktümm bi işe yaramıyo :) Son hali son fotoğraftaki söküp dağıtıp kendim topluyorumm :bounce: Hertürlü kapışmaya açığım :p

Süleyman abi tebrik ederim seni motoru parçalayıp toplamışsın.İlk kazalı halinin ve parçaları söktüğün andaki halinin resmini koyar mısın çok merak ettim:wiinkk: Bir de altı çizili cümleni unutma olur mu:queen::queen:

Herkese iyi pazarlar.Bugün bi sürü işim var evde inşaat başlıyor bahçenin dış duvarlarını yıkıp yeniden yaptırıcaz ve maalesef yıkım işlemi bana ait::exclaim:::winkwink::shifty2:

Süloo ; yaw motorun .... muşun :cherry: (anladın sen onu) :cherry:

Bence hiç uğraşma direk böyle yap... :mrgreen:

http://www.metacafe.com/watch/898809/denting_a_tank_on_a_brand_new_bike/

Video'da gördüğünüz gibi arkadaş depoyu eziyor stunt yaparken rahat oturabilmesi için..

abi o motora vurma bana vur nolursun kıyma ona :queen::queen::queen:

adam depoya vururken içim ezildi ya:padamlarda para var huzur var bizde motora bişiy olmasın diye gözümüzden sakınıyoz:pr:

abi bedava verseler gene vurmam motoruma öle:salut:

Abi harbiden adamlar motorları parçalamak için can atıyolar yuh be

oğuz'um hayırlı işler. sende 929'a yapsana öle:cherry:

Herkese iyi pazarlar.Bugün bi sürü işim var evde inşaat başlıyor bahçenin dış duvarlarını yıkıp yeniden yaptırıcaz ve maalesef yıkım işlemi bana ait::exclaim:::winkwink::shifty2:

hobaa elinde balyoz geliyo vura vura :queen::queen:

büyükderede tıp'ın karşısında slalom yarışması var arkadaşlar.ben çıkıyorum. gelen olursa görüşürüz laflarız 3-5 dk. hoşçakalın bol km'li pazarlar :wiinkk:

inönü havuzları açılmış :cherry: bir sürü R1, R6 bi kaç tane de cbf600 motor vardı bursalı ekipti . toplamda bi 12-13 varlardı :bounce:

s651nz9.jpg

bu da çoktandır gözlerden uzak kalan arkadaşım ersin'in motoru :) babası gezmeye çıkarıyomuş arada :)

s650gt4.jpg

bütün mt üyeleri bir yerlere gitmiş bizde sakarı ılıcalarındaydık yol yapmak güzel oluyor ... sunu farkettım sehır ıcı - sehır dısı benzın tuketımı o kadar fark edıyor kı

bugun 150 km den fazla yol yaptık eray bulut ben herkeze tavsıye ruh saglıgı ıcın bırebır bence herkez haftada bır 150-200 km yol yapmalı bu arada reklamcı tanıdıgı olan varmı arkadaslar bır kac cıkartma almalıyım tanıdıgı olan varsa bıldırırse sevınırım herkeze ıyı aksamlar

bugun 150 km den fazla yol yaptık eray bulut ben herkeze tavsıye ruh saglıgı ıcın bırebır bence herkez haftada bır 150-200 km yol yapmalı bu arada reklamcı tanıdıgı olan varmı arkadaslar bır kac cıkartma almalıyım tanıdıgı olan varsa bıldırırse sevınırım herkeze ıyı aksamlar

olm o kadar yoktur be 150 km fln 100 anca

sakarı ılıcaları kac km valla tam hatırlamadıgım ıcın

Son düzenleme:
Laaaaaaaaaayyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ::144::

:queen::cyclopsan:sunny:::lolabove

aha :queen: oğuzun kayış gevşedi heralde :p

bütün mt üyeleri bir yerlere gitmiş bizde sakarı ılıcalarındaydık yol yapmak güzel oluyor ... sunu farkettım sehır ıcı - sehır dısı benzın tuketımı o kadar fark edıyor kı

nihayet annadın yane :cherry::p sana şunu sölim en az %30-40 fark eder :) şehir içinde (atıyorum) 1 depo 100km giderse şehirler arası 130km gider:) kendimden biliyorum :cherry:

hadi bakalım zafer :) sende düştün yollara artık.rodaj bittiyse iyi ama eray'ım da uslu şöför oldu artık :) eray'dan sticker konusunda fikir almanı tavsiye ederim. motoru cingen atı'na çevirmeyin de :queen::queen::queen: sanayide bi kaç bu işi yapan dükkanlar var renkli baskıcı filan gezmek lazım orları.

bu arada arkadaşlar yarın 14.cadde Eti Kek Fabrikası'nda Mekanik Atölyesinde makine bakımcısı olarak işe başlıyacağım. herkesden iyi dilerkler bekliyorum ilk günüm yarın bana şans dileyin :rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
:queen::cyclopsan:sunny:::lolabove

aha :queen: oğuzun kayış gevşedi heralde :p

nihayet annadın yane :cherry::p sana şunu sölim en az %30-40 fark eder :) şehir içinde (atıyorum) 1 depo 100km giderse şehirler arası 130km gider:) kendimden biliyorum :cherry:

hadi bakalım zafer :) sende düştün yollara artık.rodaj bittiyse iyi ama eray'ım da uslu şöför oldu artık :) eray'dan sticker konusunda fikir almanı tavsiye ederim. motoru cingen atı'na çevirmeyin de :queen::queen::queen: sanayide bi kaç bu işi yapan dükkanlar var renkli baskıcı filan gezmek lazım orları.

bu arada arkadaşlar yarın 14.cadde Eti Kek Fabrikası'nda Mekanik Atölyesinde makine bakımcısı olarak işe başlıyacağım. herkesden iyi dilerkler bekliyorum ilk günüm yarın bana şans dileyin :rendeer::rendeer::rendeer:

vay abıcım eyvallah ısın hayırlı olsun yollara dustuk bakam hayırlısı neyse o

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar