mrb mt 26 nbrsınız o kadar nbr nasılsınız dıyorus surda kımse saol ıyı yada kotu yaf dıyenınıs yok nıye
saol selçuk.

valla soruna cevap bulamadım inanki. :rendeer:
ben bu kadınlara "b" ehliyetini emniyetten verdirmemek için napmalıyım ? bugun adeta ölebilirdim yani. sivrihisar caddesinden kaptırdım gidiyorum. yimpaşın orda bi fren ... allahtan ara mesafe uzundu durabildim. ardından dedim şunu geçiyim gidiyim sakat'a benziyo diye çıktım soluna. ben basıyom o basıyo çatlak karı

elinde telefon ayak gazda ne sağa sola bakıyo ne bişey. otomatik vitesli mondeo. araba zaten hayvan gibi. bi de geçcem derken rüzgarı çarptımı beni? dedim git ne halt yersen ye diye arkasına geçtim. baktım sündürdü gitti sona bende bastım baya yine. şeker fabrikasının orda yakaladım bunu

r: gitmemiş

r: geçim dedim bi çıktı sola ? ben hemen ayakları açtım düşcem sandım anında ortada kaldım karşıdan transit dolmuşlar geliyo. neyse ışıkta durdu bu haliyle allahtan kırmızı yandı. aramıdaki diyalog şöleyi ;
ben: abla allah belanı versin sen gibi şöförün. (gözümde gözlük, maske bi de kask var bişey görmüyo)
karı: ne diyon be sen aptal.
ben: sen gibi aptallar doluyken bana yer kalmadı sen yettin 15dk'dır.
karı: git be senle mi uğraşcam..
ben: seni trafiğe bildircem dedim aldım plakasını.
kuryelik zamanlarımdan tanış olduğum bi trafikçi arkadaş vardı verdim ona 34 BF 4120. sen beni ara sana yamuk yapanı ben mahvederim demişti söz vermişti. yarın tekrar arıycam kesin bi ceza filan kesmiştir