[Eskişehir - MT]

Evet bizlerdik dün saat 12.00de NU866 beni aradı Forester ve İstanbul'lu bi arkadaşla beraber Yazılıkaya'ya gittik sen nereye gidiyordun, çevirmeye girmedin değilmi?

ben de bayramlaşmaya çifteler'e gidiyodum abi :) 100-105 gidiyodum hiçbi çevirmeye girmedim :)

tüm eskişehirli kardeşlerimin bayramını kutlar,daha nicelerine ermelerini dilerim.

saol hayati abi :rendeer:

Tüm Eskşehir MT ailesinin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum

teşekkürler csem :rendeer:

bugün de biyerlere gidesim var ararsanız eşlik ederim :)

Son düzenleme:
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART]ESKİŞEHİR MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ[/PANKART]

.

geçmiş bayramınız mubarek olsun arkadaşlar hepimiz hepberaber niçe bayramlara ermemiz temen nisiyle...

gecmıs bayramınız kutlu olsun memlekete donmus bulunmaktayım . esk .gibisi yok soğuk hariç

iiiiiiiiiiiiiii macrol500 sen nabarsın

Etiketler: eskisehir, eskisehir1, eskisehir2, eskisehir3, haha, hehe

Son düzenleme:
Son düzenleme:

ALLAH RAHMET EYLESİN

ARKADAŞLAR HAKKARİ DE AKTÜTÜN KARAKOLUNA YAPILAN HAİN SALDIRIDA ESKİŞEHİRLİ HASAN ÖNAL KARDEŞİMİZİ ŞEHİT VERMİŞ BULUNMAKTAYIZ HABERİ ALAN ARKADAŞLAR KONUYU GÜNCELLESİN ŞEHİTİMİZİN AİLESİNİ YANLIZ BIRAKMAYALIM

VE ALLAH NASİP EDERSE 1989/1 TERTİP VATANİ GÖREVİMİ YAPMAYA GİDECEĞİM TEK BİR MESAJ HAİN ÇAKALLARA

VATAN SANA CANIM FEDA

Son düzenleme:
Allah Rahmet Eylesin

çokcuklar öyle aniden yola çıkıyorlarki kendimden biliyorum çünkü bir kez atlattım:salut: allah düşmanımın başına vermesin böle şey.:salut:

ALLAH RAHMET EYLESİN

ARKADAŞLAR HAKKARİ DE AKTÜTÜN KARAKOLUNA YAPILAN HAİN SALDIRIDA ESKİŞEHİRLİ HASAN ÖNAL KARDEŞİMİZİ ŞEHİT VERMİŞ BULUNMAKTAYIZ HABERİ ALAN ARKADAŞLAR KONUYU GÜNCELLESİN ŞEHİTİMİZİN AİLESİNİ YANLIZ BIRAKMAYALIM

VE ALLAH NASİP EDERSE 1989/1 TERTİP VATANİ GÖREVİMİ YAPMAYA GİDECEĞİM TEK BİR MESAJ HAİN ÇAKALLARA
VATAN SANA CANIM FEDA

ateş düştüğü yeri yaktı yine:salut::salut::salut: öyle canlar feda olduki haala elimizden bişey gelemiyor gibi sakin sakin sadece haberleri seyredebiliyoruz:salut::salut: belki o karakolda iletişim namına hiç bişey yoktu.....

az da olsa sevindirici haber de gerekli :) ersin kardeşim bugün Eskişehir'e ayak bastı :)
pict1861rs2.jpg

akşam 9 gibi etipark'ta hoşgeldin diyeceğiz :) gelmek isteyen olursa buçuğa kadar orda oluruz ardından büyük ihtimalle palmiye'ye geçeriz. gelecekler benimle irtibat kurarsınız bi muhabbet bi nargile çeviririz :wiinkk: 0505 622 45 54 :wiinkk:

Slm Arkadaşlar Geçmiş Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun Daha Nice Bayramlara

Slm[ımg][ımg]28092008014[/ımg][/ımg]

Slm Ben Buraya Nasıl Resim Koyabilirim Acaba Söyleyebilirmisiniz Arkadaşlar

Son düzenleme:
www.imageshack.us adresine giriniz...

sonrasında Gözat/Browse yazan düğmeye basıp bilgisayarınızdan eklemek istediğiniz resmi seçip resim boyutlarının verildiği yerden 640/480 olması gerek sayıları tam hatırlamıyorum ama 640 olanı seçip aşağısındaki Resize image yazan seçeneğe tik işaretini koyduktan sonra host it yazan düğmeye basıp bekleyiniz...

akabinde sayfa yenilenecek ve size resmin küçük bi karesini gösterecektir.Hemen resmin altında,o resme ulaşabileceğimiz linkler verilir.Kenarlarında yazan "for message boards" açıklamasından da anlayabileceğiniz gibi üstteki iki linkten birini kopyalayıp,yazdığınız mesaja o linki eklerseniz; az önce upload etmiş olduğunuz belge mesajınızda görüntilenecektir...:cat:

En anlaşılabilir ve detaylı yolu buydu sanırım:) kolay gelsin saygılarımla...

Herkese hayırlı geceler olsun

Son düzenleme:
selamun eleykum herkezin başı sagolsun bi arkadaşımız daha şeyit oldu allah rahmet eylesın bizde askerligi yapmadık insallah o mertebeye bizde cıksak ....

dun ersın kardeşimiz gelmiş biraz gezdikden sonra palmiye kafede durmus agam geldi hepbereber oturup gezdikten sonra bide .... gerisini sınan abi anlatsın resimleriyle...

HE BUGUN 3,30 DEN SONRA GEZİ VAR KALTILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR OLURSA BEKLERİZ SU ANDA İSTİKAMET İNEGOL GİBİ ... BEKLERİZZZZZ

www.imageshack.us adresine giriniz...

sonrasında Gözat/Browse yazan düğmeye basıp....

ahmedim de iyi bu tip konularda :wiinkk::wiinkk:

dun ersın kardeşimiz gelmiş biraz gezdikden sonra palmiye kafede durmus agam geldi hepbereber oturup gezdikten sonra bide .... gerisini sınan abi anlatsın resimleriyle...

HE BUGUN 3,30 DEN SONRA GEZİ VAR KALTILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR OLURSA BEKLERİZ SU ANDA İSTİKAMET İNEGOL GİBİ ... BEKLERİZZZZZ

yola bir hevesle çıkıp daha şehiri terkedemeden geri dönmek ne kadar üzücü oluyor ya:pale::pale::pale: riske girmeye hiç gerek yoktu eve döndük biz de :)

:wiinkk::cherry::queen:ESKİ VE YENİ DOSTLAR:queen::cherry::wiinkk:​

By digi_boy26

eline saglık sinan abi
ogün aksam iyidide bügün için aynı şeyi soyleyemiycem haftaya nasıpseee....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar