[Eskişehir - MT]

Yok artık :mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/IMG]

başımıza ne gelirse meraktan dicem de alakası yok :mrgreen::mrgreen: bi keresinde de sarper cadesinin kanal26'ya kadar olan kısmında ara sokaktan önüme at çıkmıştı benim de :mrgreen::mrgreen:

merhaba ark.lar tekrar aranızdayım[/QUOTE]

ali olm foka çevirmişin dilberim kırmızı ybr'mi bee :pr: :mrgreen::mrgreen:

[QUOTE="woxter, post: 1287716, member: 48740"]sinan abi ben de hoplaycan zıplaycan sandım bune yaaa ama guzel olmus benide koyam bu siteye[/QUOTE]

tamam 4dk'sı 20 kontör :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

[QUOTE="macrol 500, post: 1287925, member: 14502"]guncell ve yıne guncell guncel işde guncel[/QUOTE]

eyvallah selçuk saolasın :) ama ben zaten ilgileniyom topikle :)

evet ya eskişehir mt olarak toplanalım şehitliği ziyaret edelim bigün:salut:

eray, erkan... :) en yakın şehitlik organizedekinin ordaki :) biz geçen akşam ersinle gitmiştik ya kütahya'ya ? Dumlupınar şehitliğine diye yola çıkmıştık ama meğer orası Kütahya Merkezinden daha 80 km Zafertepe diye bi yerdeymiş. bu pazar çalışmazsam tekrar denememiz olabilir belki ya da 3ten sonra başka biyere gideriz isterseniz.:wiinkk:

foto çekmeden olmaz tabi :p

pict1875pi0.jpg

bu panoyu gördükçe beni anın :cherry:
pict1877im9.jpg

pict1878tn5.jpg

pict1879jt3.jpg

yemekten önce :)
pict1881rm4.jpg

yemekten sonra :)

pict1880ry8.jpg

Son düzenleme:
sinan abi bizde biliyoruz . kanlıpınar köyünde olduğunu. oraya gidelim diyoruz .

erkan abi sen yaşıyormusun ne mt desın ne de msn :)

slm eskişehir mt..bişey soracağım gecen çarşıda agusta gördüm,eskişehirli bi arkadaşımızmı almış??? ilk defa görüyorum es es te..

Arkadaşlar,herkese iyi akşamlar. Yarın EMOK'un düzenlemiş olduğu Yedi Göller gezisine katılacak var mı?

slm eskişehir mt..bişey soracağım gecen çarşıda agusta gördüm,eskişehirli bi arkadaşımızmı almış??? ilk defa görüyorum es es te..

ankaralı bi abimizinmiş o :) agusta F4 :)

Arkadaşlar,herkese iyi akşamlar. Yarın EMOK'un düzenlemiş olduğu Yedi Göller gezisine katılacak var mı?

seni daha önce neden göremedim ben motordaşım :cherry::cherry: kamplı olacak galiba o gezi. hava şartları da iyi olmama ihtimali var.

agustanın sahibini çarşıda çok gördüm ben yaa . ankaralımıymış o

ula cnm motor çekti ben gezmeye gidiyorum

eray, erkan... :) en yakın şehitlik organizedekinin ordaki :) biz geçen akşam ersinle gitmiştik ya kütahya'ya ? Dumlupınar şehitliğine diye yola çıkmıştık ama meğer orası Kütahya Merkezinden daha 80 km Zafertepe diye bi yerdeymiş. bu pazar çalışmazsam tekrar denememiz olabilir belki ya da 3ten sonra başka biyere gideriz isterseniz.:wiinkk:

foto çekmeden olmaz tabi :p

pict1875pi0.jpg

bu panoyu gördükçe beni anın :cherry:
pict1877im9.jpg

pict1878tn5.jpg

pict1879jt3.jpg

yemekten önce :)
pict1881rm4.jpg

yemekten sonra :)

pict1880ry8.jpg

ok digiboy pazar olursa ben varım yarın haber bekliom senden

sinan abi bizde biliyoruz . kanlıpınar köyünde olduğunu. oraya gidelim diyoruz .

erkan abi sen yaşıyormusun ne mt desın ne de msn :)

eraycığım yoğundum bu sıralar biraz iş güç işte nabarsın
ama şimdi rahatım
gezi falan ayarlayında sezon kapanmadan binelim biraz şu motorlara

Son düzenleme:
digi_boy26, karşılaşmışızdır belki de, her akşam motorumla çarşıda şöyle bir turlarım.

Evet, havanın yağmurlu olma ihtimali var. Bizim Sakura lastikler malum ıslak zeminde sabıkalı. O yüzden dikkatli gitmeye çalışacağım.

Son düzenleme:
digi_boy26, karşılaşmışızdır belki de, her akşam motorumla çarşıda şöyle bir turlarım.

Evet, havanın yağmurlu olma ihtimali var. Bizim Sakura lastikler malum ıslak zeminde sabıkalı. O yüzden dikkatli gitmeye çalışacağım.

kırmızı renklı yanda çift deri çanta . önde sosis . arkada çanta . parlak siyah kasklı bir crusier görürsen . o benım benden baska da gozle gorunur caracal yok zaten

hele motor sayısı birden fazla ise hemen gel o gurup 2 kırmızı , bir siyah motor siyah cbf 150 bizizdir
digiboy ybr 125 ( sinan abi) , woxter cbf 250 ( taha ) mterayes26 caracal 200 ( ben:)

kırmızı renklı yanda çift deri çanta . önde sosis . arkada çanta . parlak siyah kasklı bir crusier görürsen . o benım benden baska da gozle gorunur caracal yok zaten

hele motor sayısı birden fazla ise hemen gel o gurup 2 kırmızı , bir siyah motor siyah cbf 150 bizizdir
digiboy ybr 125 ( sinan abi) , woxter cbf 250 ( taha ) mterayes26 caracal 200 ( ben:)

Senin motoru sürekli görüyorum zaten Taşbaşı Çarşı'sının orada. Çarşıya indiğimde motoru Maraton Spor'un önüne bırakıyorum. Senin motoru enson dün gördüm ve üzüldüm tankta eziklik vardı yeni mi oldu yoksa eski mi?

Ben yatıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler bu saatte eve gelince insan yapcak bişi bulamıyo canı sıkılıyo ya :pr::salut::salut:

mutlaka sana korna çalmışımdır :) şimdi arka çantamın kırmızı olan reflektör yerlerine ince yandan gözükcek şekilde "digi_boy26" yazdım :)

oofffffffffffff :pr::pr:

Ben yatıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler bu saatte eve gelince insan yapcak bişi bulamıyo canı sıkılıyo ya :pr::salut::salut:

hamza hayırdır adamım :) yoksa inemiyonmu motorun üstünden :queen::queen: ben ybr'yi ilk eskişehir'e getirdiğim gün kütahyadan geliş hariç şehir içinde 80 küsür km yapmıştım :) he bi de senin gibi shoei alamasam da artık benim de orta kalitede kaskım var :cherry: görürseniz şaşırmayın yani. dizlikli sis farlı gri montlu ybr yine benim :cherry:
>>>>>>

yavaş yavaş aksesuarları çıkcaktır ileride bekleyerek görcez :)

bende aldım bugün :) feyizoğlu'ndan kask+kargo dahil üstelik 8 taksitle aldım 115 civarı tuttu :)

artık bende cesur ve güvenliyim :)

pict1891qx0.jpg

pict1894id6.jpg

pict1897lz8.jpg

pict1896sl2.jpg

pict1895we2.jpg

ama yanında hiç sticker yapıştırma ya da anahtarlık vs göndermemişler o yüzden feyizoğlu'na kırgınım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar