sinan abi sağol varol .
hamza hayırlı olsun tekerin düz bassın
hamza hayırlı olsun tekerin düz bassın
cenaze namazına gittim kılamadık bile biz namaza basladık onlar bitirmişler bile basımız sagolsun şehitlik mettebesı cok yuksek bi mertebedir allah orayı bana nasıp etsın insallah
Eyong' Alıntı:Bin9yüz85 rumuzlu üye _WR_MéTé_g_ adlı yeni üyelik aldığından ve bunu (farklı üyelikler almayı) daha öncede defalarca tekrarladığından dolayı süresiz ihraç edilmiştir.
aytaç kardeşimiz gene çizilmiş gene ne oldu acaba kötü bir mesajınıda görmedik ama?
edit: Açıklama yapılmış çok garip
ulaaa aytacı çizmişler ya daha once de boyle bişey olmamısmıydı belki başka biri için almıstır olamazmı ?
bu da benim motorumun en son kaydettiğim videosumaaşallah deyin
http://www.trtube.com/izle.php?v=ipzkfjqvvv
Aslında bu tip haritaları bulmanız biraz güç artık. Çünkü sınırlı sayıda basılıyor ve dağıtılıyor. Eğer tanıdıklarınız varsa Kültür Turizm İl Müdürlüğü'nden temin edilebilir ama stoklarında varsa. Onun haricinde Belediyelerle de irtiabata geçilebilir.murat abi resimler için teşekkürlerşöle bi harita bulamadım gitti yaa
r: hep gazeteden dergiden alma ıvır zıvır haritalar. sadece Eskişehir haritası'nı kırtasiyede filan bulurmuyuz ? yoksa özel mi basılıyo bunlar ?:mrgreen:
:cat:
murat abi resimler için teşekkürlerşöle bi harita bulamadım gitti yaa
r: hep gazeteden dergiden alma ıvır zıvır haritalar. sadece Eskişehir haritası'nı kırtasiyede filan bulurmuyuz ? yoksa özel mi basılıyo bunlar ?:mrgreen:
:cat: