[Eskişehir - MT]

selamun aleykum millet.
herkeze hayırlı işler tatilden sonrakı ilk mesaiiii kimine gore zor kimilerine gore sıkıcı bana gore ise zevklii. herkeze bol kazançlarr

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biliyorum bu acılar unutulmayacak ama başımız sağolsun :salut:

Eskiehir15.jpg

Eskiehir16.jpg

Eskiehir18.jpg

Eskiehir17.jpg

Eskiehir19.jpg

Yürek dağlayan anlardan sadece ve sadece bir tanesi :salut: :salut:

Eskiehir20.jpg

Bu zulüm daha ne kadar sürecek :pr: :pr:

Allah Büyüktür Sıramız geldiğinde inş. bizde sıkarız şerefsizlerin alnına, Vatan uğruna.Vatan sağolsun

cenaze namazına gittim kılamadık bile biz namaza basladık onlar bitirmişler bile basımız sagolsun şehitlik mettebesı cok yuksek bi mertebedir allah orayı bana nasıp etsın insallah

cenaze namazına gittim kılamadık bile biz namaza basladık onlar bitirmişler bile basımız sagolsun şehitlik mettebesı cok yuksek bi mertebedir allah orayı bana nasıp etsın insallah

o mertebe çok ulu mertebe her TÜRK aslanına nasip olmaz

allah izin verirse 89/1 tertip olarak şubatta vatani görevimi yapmaya gideceğim

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
woxter

bune laa kimse yok eskişehir mt çümleten hayırlı günler dilerim

aytaç kardeşimiz gene çizilmiş gene ne oldu acaba kötü bir mesajınıda görmedik ama?

edit: Açıklama yapılmış çok garip
Eyong' Alıntı:
Bin9yüz85 rumuzlu üye _WR_MéTé_g_ adlı yeni üyelik aldığından ve bunu (farklı üyelikler almayı) daha öncede defalarca tekrarladığından dolayı süresiz ihraç edilmiştir.

ulaaa aytacı çizmişler ya daha once de boyle bişey olmamısmıydı belki başka biri için almıstır olamazmı ?

hoppala mt baya traşlanıyor yine . ne mete abı kaldı ne aytaç sebep sadece yeni üyelik almak mı

aytaç kardeşimiz gene çizilmiş gene ne oldu acaba kötü bir mesajınıda görmedik ama?

edit: Açıklama yapılmış çok garip

ulaaa aytacı çizmişler ya daha once de boyle bişey olmamısmıydı belki başka biri için almıstır olamazmı ?

valla acaip bişey. zaten isimde mete yazıyor yani kendi için almöadığı ortada.mesaj da yazmamış. neden peki ????:silent:

Eskişehir Gezinti Rehberi

Geçen Pazar ki CBFTurkiye Yazılıkaya gezimizden sonra arkadaşların da teşvikiyle Eskişehir Gezinti Haritası'nı onlara göndermiş bulunmaktayım. Ama tabiki sizleri de unutmadım. Aynı linkleri burada da veriyorum. Herkese iyi gezintiler...

NOT: Resim dosyaları ufak yazıların okunabilmesi ve print edilebilmesi için Ultra Büyük formatta olduğundan buraya sadece direkt-linkleri veriyorum. Download edebilirsiniz.

http://www.kanatturizm.com.tr/gezirehberi/10100101/eskmap/buyuk_atlas.jpg
http://www.kanatturizm.com.tr/gezirehberi/10100101/eskmap/sivrihisarseyitgazihan.jpg
http://www.kanatturizm.com.tr/gezirehberi/10100101/eskmap/ykayaveturoneri.jpg

NOT: Bu dosya ve bilgilerin Kanat Turizm'le ilgisi yoktur. Bilgilerinize...

murat abi resimler için teşekkürler :) şöle bi harita bulamadım gitti yaa :pr: hep gazeteden dergiden alma ıvır zıvır haritalar. sadece Eskişehir haritası'nı kırtasiyede filan bulurmuyuz ? yoksa özel mi basılıyo bunlar ?:mrgreen:

:cat:
Aslında bu tip haritaları bulmanız biraz güç artık. Çünkü sınırlı sayıda basılıyor ve dağıtılıyor. Eğer tanıdıklarınız varsa Kültür Turizm İl Müdürlüğü'nden temin edilebilir ama stoklarında varsa. Onun haricinde Belediyelerle de irtiabata geçilebilir.

murat abi resimler için teşekkürler :) şöle bi harita bulamadım gitti yaa :pr: hep gazeteden dergiden alma ıvır zıvır haritalar. sadece Eskişehir haritası'nı kırtasiyede filan bulurmuyuz ? yoksa özel mi basılıyo bunlar ?:mrgreen:

:cat:

sinan abi ben de hoplaycan zıplaycan sandım bune yaaa ama guzel olmus benide koyam bu siteye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar