[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT

en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.

Nice Bayramları Mutluluk,Esenlik ve Motosiklet üzreinde sıhhatli geçirmeniz dileklerimizle [MT MUĞLA]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun :rendeer: daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle..Kayseri MT

Tüm arkadaşların, tüm eskişehir'in, tüm MT'nin, tüm Türkiye'nin ve tüm müslüman kardeşlerimizin bayramı mübarek olsun.

MT_kütahya bayramınızı kutlar.2-3 motorda olsak yarın saat 12.00 gibi eskişehirdeyiz.

Herkesin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar,sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim:rendeer::rendeer:

arkadaşlar antalya ya dogru yola cıkıyorum motorla değil . eger 3. günü gezi yaparsanız kendinize çok dikkat edin

arkadaşlar antalya ya dogru yola cıkıyorum motorla değil . eger 3. günü gezi yaparsanız kendinize çok dikkat edin

noldu len :mrgreen: haberlerde gördün tabi denizi kızları hemen atladın connec'te kerata seni :queen::queen::queen: sende dikakt et adamım gelirsen görüşürüz inşallah :wiinkk:

bayramın 1. günü: 84 sms 106 dk konuşma :cherry:

bugün ankara yolundakiler kimlerdi ? cihat abi senmiydin ? :) ben çiftelere giderken gördüm 4 motor arkada kros vardı :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
EskişehirMt nin bayramını kutlarım... Başta VAYPIR1 in ayrıcana kutlarım.....İzmir mt ..........

tüm eskişehirli kardeşlerimin bayramını kutlar,daha nicelerine ermelerini dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar