guncell ve yıne guncell guncel işde guncel
Yok artık :mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/IMG]
merhaba ark.lar tekrar aranızdayım[/QUOTE]
ali olm foka çevirmişin dilberim kırmızı ybr'mi bee :pr: :mrgreen::mrgreen:
[QUOTE="woxter, post: 1287716, member: 48740"]sinan abi ben de hoplaycan zıplaycan sandım bune yaaa ama guzel olmus benide koyam bu siteye[/QUOTE]
tamam 4dk'sı 20 kontör :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
[QUOTE="macrol 500, post: 1287925, member: 14502"]guncell ve yıne guncell guncel işde guncel[/QUOTE]
eyvallah selçuk saolasın :) ama ben zaten ilgileniyom topikle :)
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/51676-[istanbul-mt]-26-10-2008-sehitlige-yol-aliyoruz.html
arkadaşlar biz eskişehir mt olarak neden böyle bir şey yapmıyoruz
http://www.sahibinden.com/fiyat_dus...aXQQ10756152WQQpXQQdisplayitem&keyword=gs 500 bir şanzıman 3 milyara mı mal oluyor bunda 4-5 mılyar cıvarı bır makıne
evet ya eskişehir mt olarak toplanalım şehitliği ziyaret edelim bigün:salut:
slm eskişehir mt..bişey soracağım gecen çarşıda agusta gördüm,eskişehirli bi arkadaşımızmı almış??? ilk defa görüyorum es es te..
Arkadaşlar,herkese iyi akşamlar. Yarın EMOK'un düzenlemiş olduğu Yedi Göller gezisine katılacak var mı?
eray, erkan...en yakın şehitlik organizedekinin ordaki
biz geçen akşam ersinle gitmiştik ya kütahya'ya ? Dumlupınar şehitliğine diye yola çıkmıştık ama meğer orası Kütahya Merkezinden daha 80 km Zafertepe diye bi yerdeymiş. bu pazar çalışmazsam tekrar denememiz olabilir belki ya da 3ten sonra başka biyere gideriz isterseniz.:wiinkk:
foto çekmeden olmaz tabi
![]()
bu panoyu gördükçe beni anın :cherry:
![]()
![]()
![]()
yemekten önce
![]()
yemekten sonra
![]()
sinan abi bizde biliyoruz . kanlıpınar köyünde olduğunu. oraya gidelim diyoruz .
erkan abi sen yaşıyormusun ne mt desın ne de msn![]()
digi_boy26, karşılaşmışızdır belki de, her akşam motorumla çarşıda şöyle bir turlarım.
Evet, havanın yağmurlu olma ihtimali var. Bizim Sakura lastikler malum ıslak zeminde sabıkalı. O yüzden dikkatli gitmeye çalışacağım.
kırmızı renklı yanda çift deri çanta . önde sosis . arkada çanta . parlak siyah kasklı bir crusier görürsen . o benım benden baska da gozle gorunur caracal yok zaten
hele motor sayısı birden fazla ise hemen gel o gurup 2 kırmızı , bir siyah motor siyah cbf 150 bizizdir
digiboy ybr 125 ( sinan abi) , woxter cbf 250 ( taha ) mterayes26 caracal 200 ( ben![]()
digi_boy26, karşılaşmışızdır belki de, her akşam motorumla çarşıda şöyle bir turlarım.
Evet, havanın yağmurlu olma ihtimali var. Bizim Sakura lastikler malum ıslak zeminde sabıkalı. O yüzden dikkatli gitmeye çalışacağım.
oofffffffffffffr:
r:
Ben yatıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler bu saatte eve gelince insan yapcak bişi bulamıyo canı sıkılıyo yar::salut::salut:
yavaş yavaş aksesuarları çıkcaktır ileride bekleyerek görcez
bende aldım bugünfeyizoğlu'ndan kask+kargo dahil üstelik 8 taksitle aldım 115 civarı tuttu
artık bende cesur ve güvenliyim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama yanında hiç sticker yapıştırma ya da anahtarlık vs göndermemişler o yüzden feyizoğlu'na kırgınım![]()
Sinan hayırlı olsun. Güle güle kullan... :cat: