Evet bizlerdik dün saat 12.00de NU866 beni aradı Forester ve İstanbul'lu bi arkadaşla beraber Yazılıkaya'ya gittik sen nereye gidiyordun, çevirmeye girmedin değilmi?
tüm eskişehirli kardeşlerimin bayramını kutlar,daha nicelerine ermelerini dilerim.
Tüm Eskşehir MT ailesinin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum
Sarp Uğurlu idaresindeki 17 ES 082 plakalı motosiklet Ömerağa Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Gizem Özel'e çarptı.
Kazada ağır yaralanan Sarp Uğurlu, İsmail Doğdu (32) ve Gizem Özel tedavi altına alındı. Doğdu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Allah Rahmet Eylesin
ALLAH RAHMET EYLESİN
ARKADAŞLAR HAKKARİ DE AKTÜTÜN KARAKOLUNA YAPILAN HAİN SALDIRIDA ESKİŞEHİRLİ HASAN ÖNAL KARDEŞİMİZİ ŞEHİT VERMİŞ BULUNMAKTAYIZ HABERİ ALAN ARKADAŞLAR KONUYU GÜNCELLESİN ŞEHİTİMİZİN AİLESİNİ YANLIZ BIRAKMAYALIM
VE ALLAH NASİP EDERSE 1989/1 TERTİP VATANİ GÖREVİMİ YAPMAYA GİDECEĞİM TEK BİR MESAJ HAİN ÇAKALLARA
VATAN SANA CANIM FEDA
Bende inş eskisehire gelecem bir gün....
Slm Arkadaşlar Geçmiş Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun Daha Nice Bayramlara
Slm[ımg][ımg]28092008014[/ımg][/ımg]
Slm Ben Buraya Nasıl Resim Koyabilirim Acaba Söyleyebilirmisiniz Arkadaşlar
dun ersın kardeşimiz gelmiş biraz gezdikden sonra palmiye kafede durmus agam geldi hepbereber oturup gezdikten sonra bide .... gerisini sınan abi anlatsın resimleriyle...
HE BUGUN 3,30 DEN SONRA GEZİ VAR KALTILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR OLURSA BEKLERİZ SU ANDA İSTİKAMET İNEGOL GİBİ ... BEKLERİZZZZZ