[Eskişehir - MT]

Hemşerilerimin Kurban Bayramlarını Kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.Sağlıcakla ve Mutluluklarla kalın..

Saolasın hayati abi. Bizler de sizlerin bayramını kutluyoruz. Saygılar...

Abi, bu arada 1000. mesajın da hayırlı olsun... :cat:

Son düzenleme:
Umut&Hayati abi sağolun sizlerinde bayramı mübarek olsun.Tüm Eskişehir'li motosiklet tutkunlarının bayramı mübarek olsun.

Bu akşam yine Bozdağ'daydım özlemişim yha.Herkese selam getirdim dağlardan ve arada kıvrılıp giden yollardan:)

Bende tüm motorcu arkadaşlarımın bayramını kutlarım. nice bayramlara inşallah...:mrgreen: nice 2 senelere :cat:

Tüm Eskişehir li arkadaşların Kurban bayamını kutlar huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

tüm islam aleminin, ve motorcu kardeşlerimin,abilerimin bayramını kutlarım hayırlara vesile olmasını dilerimm,

TÜM İSLAM ALEMİNİN VE MOTORCU KARDEŞLERİMİN KURBAN BAYRAMINI KUTLAT HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM
MTERAYES26
EREN İN saclar bomba y:queen::queen:aa ama ne eren ne volkan da bır degısme var ama faruk cok bellı oluyor yaa o zaman kac yasındaydın faruk

saolasınız sizlerinde bayramı kutlu olsun biara el öpmeye geliriz alp hocam:) malum yaş kemale eriyo:mrgreen::p

Mubarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar. Hayırlara vesile olmasını dilerim...

Uzun bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba arkadaşlar ::pembe::

Epey emek verdiğim mt ye bu mübarek kurban bayramında bir şeyler yazmak istedim.
Kırk yıl düşünsem arkadaşımdan emanet aldığım bir kullanıcı adı ile sizlere yazacağım aklıma gelmezdi :santa:

Neyse yaşadığım onca sıkıntıdan sonra şöyle oldu böyle oldu muhabbeti yapmayacağım.
2 hafta önce Eskişehir dışında işe başladım ama bir ayağım mutlaka Eskişehirde.
Hak verirsiniz ki ; bu şehirde benim için çok ama çok önemli şeyler var :salut:

Bu şekilde yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama anılarımızın hatrına sizlere bir kez daha ulaşmak istedim.
Kiminiz beni yüz yüze tanıdı kiminiz sadece adımı duydu ama bundan sonra bana ulaşmak isteyen olursa
buyrun adresim : [email protected]
Beni eklemeden önce mail atıp kim olduğunuzu belirtirseniz sevinirim.
Şimdilik kendinize iyi bakın. Toplantılarda gezilerde falan görüşmek ümidi ile
hepinize iyi bayramlar :rendeer:

motorıze 26 ekıbının kurban bayramını kutlar butun kardeslerıme hayırlara vesıle olmasını dılerım hayırlı bayramlar

Arkadaslar 3 gündür şehir dışındaydım msnden yazanların msjlarını yeni gördüm...Bu arada hepinizin kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.Hep birlikte nice bayramlara Eskisehir MT...
Bu arada video harika olmuş volkan abi eline sağlık gerçekten süper...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar