Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MOTORİZE26 ' dan viper_1 (VOLKAN) anlatıyor :
Selamlar.
Motorize26 ekibi , güneşli fakat kuvvetli lodosun olduğu bir cumartesi günü biraraya geldi.
Sabah kanunisultan (FARUK) ile yaptığımız MSN görüşmesinden sonra , buluşma noktasını belirledik.
Benzin istasyonu bizim için en iyi buluşma noktasıydı.
Fakat FARUK kardeşimin motoru benzinciye kadar gidemeyince hemen beni aradı...Hemen yola çıktım.
Gittik benzin alıp geldik.Bu arada ben de yakıt ikmali yaptım.
Yakıtları dolan motorlarımızla _Si_BeMoL_ (EREN) in mahalleye doğru yola çıktık.
Kuvvetli rüzgar , kafalarımızda kask olmasına rağmen saçı başı dağıttı , hatta motorları bile yerinden oynatıyordu.
_Si_BeMoL_ kardeşimle selamlaştıktan sonra , girip NESCAFE sini içtik.Teşekkür ediyoruz.
Bir süre muhabbetin ardından tekrar yola koyulduk.
Kısa bir mesafeden sonra yeşil bir alan olan REGULATOR e vardık.
Sade gazozlarımızı içerken yine muhabbete devam ettik.
Fotoğraflar , espriler derken vakit nasıl geçti anlamadık.
Ve tabiki havanın kararmaya başlamasıyla dönüş yolculuğumuz da başladı.
Yine _Si_BeMoL_ ü evine bırakıp , kanunisultan la vedalaşıp eve geldim.
gezı talıhsız bı benzın bıtmesı olayıyla baslamıs

ıste bıraz turladıktan sonra mola yerımız olan karacasehır regulatoru pıknık alanı

bu da motorıze26 nın kucuk ekıbı:cherry:
( bu resım cekılırken telefonu bı cesme tasının ustune koymak zorunda kaldık.az daha dagıtıyoduk telefonu ruzgar yuzunden.)

ve ayrılık anı.benı eve bıraktıkları zaman cekılen son kare:salut:

ıste bu kadar arkadaaslar.acaıp ruzgarlı bı havada maceralı bı gezı oldu bızım ıcın.scooterları enduro ettık sonunda.asfalt toprak tas cakıl camur su ot .....her turlu yolu denedık.aslında denemedık.ıstedıgımız yere gıtmek ıcın gecmemız gerektı.volkanın morotunu kullandım ben.masallah canavar gıbı.faruk'un motoruda eskısehırdekı tek fıstık yesılı pop corn.oda cok seker bı alet.ılerden bıde kar ustunde mangal projemız var.ısallah onuda yapınca yenı resımler ve yazılar koymaya devam ederız.
Selamlar.
Motorize26 ekibi , güneşli fakat kuvvetli lodosun olduğu bir cumartesi günü biraraya geldi.
Sabah kanunisultan (FARUK) ile yaptığımız MSN görüşmesinden sonra , buluşma noktasını belirledik.
Benzin istasyonu bizim için en iyi buluşma noktasıydı.
Fakat FARUK kardeşimin motoru benzinciye kadar gidemeyince hemen beni aradı...Hemen yola çıktım.
Gittik benzin alıp geldik.Bu arada ben de yakıt ikmali yaptım.
Yakıtları dolan motorlarımızla _Si_BeMoL_ (EREN) in mahalleye doğru yola çıktık.
Kuvvetli rüzgar , kafalarımızda kask olmasına rağmen saçı başı dağıttı , hatta motorları bile yerinden oynatıyordu.
_Si_BeMoL_ kardeşimle selamlaştıktan sonra , girip NESCAFE sini içtik.Teşekkür ediyoruz.
Bir süre muhabbetin ardından tekrar yola koyulduk.
Kısa bir mesafeden sonra yeşil bir alan olan REGULATOR e vardık.
Sade gazozlarımızı içerken yine muhabbete devam ettik.
Fotoğraflar , espriler derken vakit nasıl geçti anlamadık.
Ve tabiki havanın kararmaya başlamasıyla dönüş yolculuğumuz da başladı.
Yine _Si_BeMoL_ ü evine bırakıp , kanunisultan la vedalaşıp eve geldim.
gezı talıhsız bı benzın bıtmesı olayıyla baslamıs

ıste bıraz turladıktan sonra mola yerımız olan karacasehır regulatoru pıknık alanı

bu da motorıze26 nın kucuk ekıbı:cherry:
( bu resım cekılırken telefonu bı cesme tasının ustune koymak zorunda kaldık.az daha dagıtıyoduk telefonu ruzgar yuzunden.)

ve ayrılık anı.benı eve bıraktıkları zaman cekılen son kare:salut:

ıste bu kadar arkadaaslar.acaıp ruzgarlı bı havada maceralı bı gezı oldu bızım ıcın.scooterları enduro ettık sonunda.asfalt toprak tas cakıl camur su ot .....her turlu yolu denedık.aslında denemedık.ıstedıgımız yere gıtmek ıcın gecmemız gerektı.volkanın morotunu kullandım ben.masallah canavar gıbı.faruk'un motoruda eskısehırdekı tek fıstık yesılı pop corn.oda cok seker bı alet.ılerden bıde kar ustunde mangal projemız var.ısallah onuda yapınca yenı resımler ve yazılar koymaya devam ederız.