motorize26 ılk bulusmasını gerceklestırdı sonunda

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MOTORİZE26 ' dan viper_1 (VOLKAN) anlatıyor :

Selamlar.
Motorize26 ekibi , güneşli fakat kuvvetli lodosun olduğu bir cumartesi günü biraraya geldi.

Sabah kanunisultan (FARUK) ile yaptığımız MSN görüşmesinden sonra , buluşma noktasını belirledik.
Benzin istasyonu bizim için en iyi buluşma noktasıydı.
Fakat FARUK kardeşimin motoru benzinciye kadar gidemeyince hemen beni aradı...Hemen yola çıktım.
Gittik benzin alıp geldik.Bu arada ben de yakıt ikmali yaptım.
Yakıtları dolan motorlarımızla _Si_BeMoL_ (EREN) in mahalleye doğru yola çıktık.
Kuvvetli rüzgar , kafalarımızda kask olmasına rağmen saçı başı dağıttı , hatta motorları bile yerinden oynatıyordu.

_Si_BeMoL_ kardeşimle selamlaştıktan sonra , girip NESCAFE sini içtik.Teşekkür ediyoruz.
Bir süre muhabbetin ardından tekrar yola koyulduk.

Kısa bir mesafeden sonra yeşil bir alan olan REGULATOR e vardık.
Sade gazozlarımızı içerken yine muhabbete devam ettik.
Fotoğraflar , espriler derken vakit nasıl geçti anlamadık.

Ve tabiki havanın kararmaya başlamasıyla dönüş yolculuğumuz da başladı.
Yine _Si_BeMoL_ ü evine bırakıp , kanunisultan la vedalaşıp eve geldim.

gezı talıhsız bı benzın bıtmesı olayıyla baslamıs:)

ıste bıraz turladıktan sonra mola yerımız olan karacasehır regulatoru pıknık alanı

bu da motorıze26 nın kucuk ekıbı:cherry:
( bu resım cekılırken telefonu bı cesme tasının ustune koymak zorunda kaldık.az daha dagıtıyoduk telefonu ruzgar yuzunden.)

ve ayrılık anı.benı eve bıraktıkları zaman cekılen son kare:salut:

ıste bu kadar arkadaaslar.acaıp ruzgarlı bı havada maceralı bı gezı oldu bızım ıcın.scooterları enduro ettık sonunda.asfalt toprak tas cakıl camur su ot .....her turlu yolu denedık.aslında denemedık.ıstedıgımız yere gıtmek ıcın gecmemız gerektı.volkanın morotunu kullandım ben.masallah canavar gıbı.faruk'un motoruda eskısehırdekı tek fıstık yesılı pop corn.oda cok seker bı alet.ılerden bıde kar ustunde mangal projemız var.ısallah onuda yapınca yenı resımler ve yazılar koymaya devam ederız.

bravo !!!!!!!!!!!!!!!! şimdi sırada grubu büyütmek ve arkadaşlıkları pekiştirmek var değilmi?bir dahaki fotolarda daha kalabalık bir grup bekliyouz selamlar

vay kardeşlerime bak...bir regülatör hatırası...oda güzel...

ben hep espirikli biriymişim ya...:mrgreen:

way hain arkadaşlarım. Çok konuştuk ettik ama yine bensiz olmuş toplaşma. Olmuş olması yeter. Bi dahakinde daha büyük olmak ümidiyle...

Ama gerçekten çok rüzgar vardı! Hatta fırtına desek yeridir...

Abicim benim saça - başa bakar mısın?
İşte size kask takmamanın en büyük kötülüğünden biri.
Rüzgarı yedin mi! Böyle oluyorsun! Hehe

İşin kötüsü ; manita resmi görürse = bu halin ne ? diyip bırakır walla...:queen:

Güzel bir gün geçirdik.Dostlara TEŞEKKÜRLER...

Forumdan Uzaklaştırıldı
argento sen eskısehırlımıydın.haberım yok benım.nıye yok.volkanla falan konustuysan ondan al msn ı yada sıtedekı uye bılgılerı bolumune bak.ben yazıyım buraya ama edıtlenebılır msj?
[email protected]an ulas.bıdahakı bulusmada 1 arkadasımız daha olucak sende gelırsın.gorusuruk bana ulasırsan.

vıper_1 kardes sen sac bas olayını cok taktın.bırak daanık olsun yaa.hangı motorcu duzgun sacla gezmıs?? ya arkadaslar bı dıyın yaa.sımıd wolkanınmı benımmı saclar daha kotu.len 6 aydır berberın onunden gacmedım.yakında bonus reklamına orjınal olarak cıkcam.:D

yaw
oylee ya ruzgar şekil falan bırakmamış ama guzel gezıydı...fotoraflar için saolun abilerim eyvallah bozdağına karda mangala hepinizi beklriz :D

valla Arkadaşlar Allah sizi İnandırsın.. O kadar çok scoter kullanmak istiyorum ki size anlatamam.. Özellikle Honda nın Beat modeli çok hoşuma gidiyor.. Üzerine binip saatlerce dolaşmak istiyorum.. Şu an motorsikletim var mı? Evet Var ZX- 6R .. Ama ben bir scoter hayranıyım bu belki size komik gelebilir ama evet gerçek bu ve ben bir scoter bile alamıyorum..:pr: Onun için şimdi resimlere bakıp iç geçirdim.. Çok güzel dostlar.. :cat:

mystery , sen nerdesin? ESK. e yakınsan bir hafta sonu motorları takas edelim.Gün boyunca sen scooting , ben racing gezer dururuz... :cat:

:cat: motorıze 26 ekıbı bu tarz bulusmalar geçeklestırmenız çok guzel ve sızlerle en kısa zamanda tanısmak ısterım eskısehırde takıldıgınız bır yer varmı?
:silent:

Evet ; aradan tam 1 yıl geçti. Motorize26 üye sayısında çok olmasa da artış oldu!
Geçen sene yaptığımız buluşmada 3 kişi iken ; bu sene tam 4 kişiydik. :p

Si_BeMoL (Eren) ; Eskişehirin kış şartlarına dayanamadığı için :farao: ; bu sefer aramızda yoktu. :farao:

muratd ; viper_1 ; beYfa ; umut_utu

Soğuk bir Eskişehir akşamı buluştuk , görüştük , konuştuk , gülüştük...

Hepinize selamlar , saygılar.

heygidi günler be 21-09-05 tarihinde haydolmuşum şimdi koca adam olduk boyum fılan ne kadar kısaymış ya gençliğimiz mt de geçdi vallahi mt nin kucaklarında büyüdüm:) :)

ewet önceden yazdıklarıma bakıyorumda çok salakmışım sanki mete abi sende her zamanki gibi espirütüel:mrgreen: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ozlemısım o gunlerı :) ne heyecandı oz amanlar yauw...su topıcı acmak ıcın kosa kosa eve gelmıstım wolkan resımlerı yollıcak dıye beklemıstım:)

Benim eski motorum da Kanunmi PoPCorn du :salut: Şimdi bizim matbaada gazete dağıtımı yapılıyo onunla keske vermeseydim :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar