[Eskişehir - MT]

Arkadaşlar yarın veya c.tesi günü toplu bayramlaşma yapabiliriz! Bana uyar...

Cumartesi olursa benim için daha uygun olur ama tabi ki topluluğun kararına uyarım sorun olmaz bence güzel bi fikir:cat:

c.tesi ben yokumm.
bursa yolcusu kalmasınn :wiinkk:

bu kros işi sakat iş,, :p:mrgreen:

Son düzenleme:
öncelikle Eskişehir MT olmak üzere tüm motosiklet tutkunlarının ve bu mesajı okuyabilen herkesin bayramları kutlu olsun... Nice mutlu ve sağlıklı bayramlara birlikte ulaşmak dileğiyle ..........

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayramın mubarek olsun MT 26...cumartesı gunu bulusursanız bana telefonla haber werın bı zahmet ınternete gıremıyom...

Arkadaşlar cumartesi buluşma işini ciddi anlamda düşünelim ve bi neticeye bağlıyalım birisi organize etsin şu işi bence harika bi fikir...viper_1 ilk sen demişsin buluşup bayramlaşalım die :cherry: sen organize et şu işi buluşalım :rendeer:

Arkadaşlar cumartesi buluşma işini ciddi anlamda düşünelim ve bi neticeye bağlıyalım birisi organize etsin şu işi bence harika bi fikir...viper_1 ilk sen demişsin buluşup bayramlaşalım die :cherry: sen organize et şu işi buluşalım :rendeer:

ilk ben dedım lem ıyı oku alalaa:p:p

c tesı bulusalım yaa ıyı olur oolmazsa gıdelım bır yerlere

Arkadaşlar; cumartesi günü için saat belirleyelim.
Çalışan var mı? akşamüstü mü olsun buluşma ?

Mekan olarak fikriniz var mı ?

sokak arasında palmıye cafe var orda bulusalım olamzsa ( meshur kargalı agacın ordakı sokak adalarda sokaktan ıcerı gırınce )

E.m.t. Bayramını Kutlarım.kroscu Arakdaşların Ayrıyeten Gözlerimden öperim Gelsinler Burdaki Fırınlardan Bi Tanesinde Ekmek Yesinler..amannn Ayyaşlara Sarhoşlara Dikkat Edin önünüze Cıkmasın..yoksa Fırcayı Yersiniz...malum Kodaman Adamlar Olabilirler...muhahaha

slm arkadaşlar yarın saat 10: da anadolu üniv. yunus emre kampüsünün önünde buıluşup bursa,ya gitçez.gelmek isteeyen olursa orda buluşalım,, görş.üzere. ii bayramlar.

Hocam kısa bi özet geçebilir miyiz gezi hakkında...Günübirlik mi,ne zaman dönülecek,falan filan...

Tamam tekrar haber veririm ben,katılmak isteyenlerde şimdiden belli olsun arkadaşlar sağlam kazığa bağlayalım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar