[Eskişehir - MT]

hamza o motor 70 model değil 90 yada 90 küsür olması lazım hem bugün biz gittik sinan abiyle bozdağ a ılıcalara seni de aradım kapalıydı tel.'in..

Ohhhhh gezin gezin...:mrgreen: Ben bugün taaa 4 te kalktım ya :cherry: Bu arada motorun modelinde bi anlaşmazlık var ama benim yazdım yanlış olabilir çünkü üstündeki kağıtta tam ne yazdığını hatırlamıyorum:queen::queen::queen::queen::queen:

Ohhhhh gezin gezin...:mrgreen: Ben bugün taaa 4 te kalktım ya :cherry: Bu arada motorun modelinde bi anlaşmazlık var ama benim yazdım yanlış olabilir çünkü üstündeki kağıtta tam ne yazdığını hatırlamıyorum:queen::queen::queen::queen::queen:

bende emin değilim bende hatırladığım kadarını söledim zatenn :p:p:) :queen:

bayramda müsait olursa karda mangal partisi yapalım beyler..umut dağ küçük dağ evini biliyo..olmassa bizim dağ evine de cıkabilriz...diye düşünüyorum...kış uykusundan uyandı gecen cumartesi xt..la umut..sucuğu yedik içim yanıyor hala be...

seni arıycaktık. o kadar buluştuk muhabbet filan ettik numaranı almak aklımıza gelmemiş :pr: ama ansızın oldu hem. boşta kalınca ikimizde bari bozdağa çıkalım dedik. hep düz yolda gitcek değiliz ya.az da bayıra vurduk :):):)

volkan valla gözlerim yaşardı dostum harika bır 2 yıl geçirmişsiniz inşallah seneye bende gecırecem boyle uzun yollar

Vay Be Bende Bu Gurubla Tanışmamı Mehmete Borcluyum..rafi Ustanın Orda Karşılaşıp Duruyorduk Onunla Bir Seyitgazi şelaleye Gidişimizle Başladı Böyle Bir Site Olduğunu O Söylemişti..sizleri Tanımaktan Mutluluk Duyuyorum..volkan Cok Güzel Hazırlamışsın Ellerine Sağlık Dayının...teşekkürler...

volkan abi ellerine sağlık.bende duygulandım valla:pnice 2 yıllara inşallah.
arkadaşlar hepinizin bayramı şimdiden kutlu,mutlu,huzrlu,sağlıklı olsun inşallah.bol bol et yiyin:p he sorarsanız nie şimdiden yazdın die ben bugün gidiorum inegöle motorumla:p.allahın izniyle bayramın 4. günüde bi gezi olacak bursa md tayfasıyla olmazsa benim arkadaşla uludağa çıkarız hiç belli olmaz:p

hepinizin bayramı şimdiden mübarek oslun

Volkan ellerine yüreğine sağlık harika bir çalışma olmuş.
Herkese canı gönülden selam eder bayramınızı şimdiden kutlarım.

selam dostlar nasılsınız görüşmeyeli...yarın hava bugunkü gibi olursa karlı bir bozdağ turu yapmayı düşünüyorum...bazıları (zonex)cizgi film seyrediyor olucak sanırım....muhahaha.....

oldcıtyboy ıngılızce bılmeyen arkadaslar varsa anlamı ESKI SEHIR OGLANI demek bu arkadasımız karda motor surecekmıs buna bozdag farelerı bıle ınanmaz daha ınandırıcı seyler sole olmazmı:queen:

Umututu Ve Oldcityboy Dan Selamlar..bugun Iki Zırdeli Cıktık Bozdağa.bildiğim Dağ Yolundan Bir Dağ Kulubesine Gittik...karlı çamurlu Soğuk Ve Birbucuk Saat Yol Aldık.diyelim 30 Km Gittik Tekerler 100 Km Yol Yaptı..dejarz Olduk Bee...ani Bir Karardı Arkadaşlar Benim Gaza Gelmemle Gelişti Herşey...bir Kez Daha Enduro Kazandı..az Foto Bol Yol.macera Ve Adrenalin..fotolar Akşam Umuttan....

VVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYY BE umutu anladımda sen nasıl bozdaga cıktın sasırdım umudu gorunce soracam 30 km de ıyı olucak ama yavas yavas anlasılan bu sana 100km gıbı gelmıs gozunde bukadar buyutme olurmu:queen:
fotoları gordum bu bukadarda abartılmazkı sadece kar yagmıs tarla yolu asfalttan farkı yokkı

volkan kardesım ellerıne yuregıne saglık cok guzel olmus:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar