Esiniz motorunuzu kiskaniyor mu?

Motor bahane bence.. Neden mi? Evli arkadaşlarımla ayda yılda bir oturup (kendi evlerinde eşinin yanında) playstation oynamak için toplanırız. Günün birinde arkadaşımın eşi ağlamaklı geldi ve bana zaman ayırmak yerine oyun oynuyorsun demişti..

Bu kıskançlık feci bişi kadın erkek farketmiyor. Mantık bir anda uçuyor nedense..

Arada ki ince çizgiyi tutturmamaşsınız siz :p Sevgilisi - Eşi motorcu olanlar tabii bi nebze daha şanslı ama yine de arada sorun demiyelim de kinayeli sözler çıkıyor. :cherry: Şu da bi gerçek ki hiç bişey sevgilime duyduğum aşktan büyük olamaz.. :)))

Hafta sonları 2 tur atiyim diyorum izin alıyorum dahası var mı ? Yaş 33

bana onuda yaptırmıyor hafta sonları kesinlikle yasakladı :queen:

hafta sonu guzel kızlar hep gezmelerde olurmuş ben tavlamak istemesemde kızlar bana gelirmiş motorcuyum diye

mantığa bak yaaaaaa :queen::queen::queen:

benim kız arkadaşım sat şunuda araba al dedi, etek giyemiyomuş saçları bozuluyomuş, yolculuğa çıktığında uyuyamıyomuş.muş. muş. muş... yeni motorumu aldığımda 'yeni oyuncağın geldi beni unuttun' demişti. topu topu iki gün arayamamıştım ne varsa bunda.

valla benim sevgilimde motorcu ama ben ona hiç öle bişey demedim ama diğer erkek arkadaşlarımla artçı gezerken genelde hatunlar takılıyordu hemde ben arkadayken beni gözleri göre göre bizim arkadaşa asılırlardı bu tipler motorculara bayılırlar yeterki bir kere biniyim motoruna diye zırlarlare tabi çapkın motorcu erkekleride unutmamak lazım dimi..artık bumuhabbetlerin bu ortamların ustası olduk onun için bazen bayanlar kıskanmakta haklılar

bayanların kıskanmasından bahsedilmiş ama benim erkek arkadaşımda çok kıskandı en son tartışma sonrası ilişkimiz bitti ne var bu motorlarda kıskanılacak tutku ise tutku ama ikisinin yeri ayrı bunu anlayamadı o ama beyler bu arada bayanlar her zaman kıskanacak bişi bulur kendimden biliom

hehehehe :silent::p Güzelmiş

Onunla daha cok zaman geciriyorsun,motorunu benden cok seviyorsun veya
korkupta 45 km bile bu kadar hizli gitme diyenler var mi yoksa ben yanliz miyim?:bounce:

yok canım o kdr degil:) yanlız benim hanım biri beni sollayınca fln bas gaza geç şunu diyo bende haliyle gazlıyorum:) ama tek derdim banada motor al demesi neymiş pembe motor istiyomuş istanbul trafigi pembe fln dinlemez ondan korkuyorum ama şu vitesli motoru kullanmayı ögretim ki arkamda otururken denge olayını kavrasın

Kız arkadaşım benden çok motoru sevdiği için kız arkadaşımdan kıskanıyordum.Bende yıkama hastalığı olduğunda motorda toz göreyim hemen gider silerim annemde hemen diyor hep kendi motorunla ilgeleniyon hiç benim arabayla ilgilenmiyorsun diyordu artık motoru bile ondan gizli siliyorum:mrgreen:

Kız arkadaşım benden çok motoru sevdiği için kız arkadaşımdan kıskanıyordum.Bende yıkama hastalığı olduğunda motorda toz göreyim hemen gider silerim annemde hemen diyor hep kendi motorunla ilgeleniyon hiç benim arabayla ilgilenmiyorsun diyordu artık motoru bile ondan gizli siliyorum:mrgreen:

:Dseninkide ayrı bi durum ben pek yıkamıyom motorumu nazarlanmasın die pis bırakıom :=p

Onunla daha cok zaman geciriyorsun,motorunu benden cok seviyorsun veya
korkupta 45 km bile bu kadar hizli gitme diyenler var mi yoksa ben yanliz miyim?:bounce:

Yok Yalnız Değilsin ! :queen::queen::queen: Benimde Sevgilim Acaayip Kıskanıyo Haaa Motor ßahsi Edince Git Motorunun Yanına Onunla Evlen Diyo Bende Diyom Olabilir Neden Olmasın Çünki Motorumu Senden Daha Çok Seviyom :queen::queen::queen:

patatesi sevseniz onuda kıskanır bu hatun milleti :p

evlenince yakabilirim motoru ,çok seversem :rendeer:

ben heryerde cix arabalara dikkat ediorum. örnek :
mercedes c amg görmüşüm off yawrum benim diorum o sıra başka kız geçio dioki kime dion...
arabaya tabiki.. benden çok sevion zaten fln :) senin yerin ayrı evlenince onuda alıştırıcam arabaya

evet kız arkadasım kıskanıyor motoruna baktıgın gıbı bana bakmıosun benımle bu kadar ılgılenmıosun dıye....ama olsun onuda alıstırıyorum yavas yavs

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kıskanmıyor .. çünkü eşiminde motoru var .. :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motora binmeyi bir yaşam tarzı yada keyifli bir hobi olarak görmeyen ve salt motoru kıskanan bir kadın her an arıza çıkarabilir.Arızaları tekrarlarsa 2 yıl içinde garanti kapsamında değiştirilmelidir.:)

Motora binmeyi bir yaşam tarzı yada keyifli bir hobi olarak görmeyen ve salt motoru kıskanan bir kadın her an arıza çıkarabilir.Arızaları tekrarlarsa 2 yıl içinde garanti kapsamında değiştirilmelidir.:)

:queen:işte bu çok mantıklı geldi bana.:)

benim eşimde kıskanmıyor, mükemel bir artçı olmakla birlikte motoru benden daha çok seviyor :mrgreen: beni ve eşimi tanıyanlar bilir :p

ben çok şanslıyım sanırım:cat: eşim binmemesine karşı hem desteklıyor hemde benim kullanmamı sevıyor.acaba gidebilirmiyim falan gibi şeyler söledğimde'aa gidersin tabi' diye bana gaz bile veriyor.benle motorcuları dolaşıyor bana kıyafet alırken zevk duyuyor ve parasını ödüyor.kızımda onu okuldan almam için cok ısrar ediyor -benle hava atacakmış-ama ben okul yoluna gırmekten cekınıyorum.ailemi çok seviyorum yahuu:queen:

bizim ailede herkes karşı zaten onlar için iki tekerden başka bişi değil :queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Motor bahane bence.. Neden mi? Evli arkadaşlarımla ayda yılda bir oturup (kendi evlerinde eşinin yanında) playstation oynamak için toplanırız. Günün birinde arkadaşımın eşi ağlamaklı geldi ve bana zaman ayırmak yerine oyun oynuyorsun demişti..

Bu kıskançlık feci bişi kadın erkek farketmiyor. Mantık bir anda uçuyor nedense..

Evli bir adamın başkaları yanında bu denli agır bir serzenişe maruz kalması bence hakarete eş degerdir:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar