Esiniz motorunuzu kiskaniyor mu?

Oyy oyyy oyyy... Herkes aynı dertten yakınıyo desene.

Benimde nişanlım kıskanıyor valla. Arıyor akşamları nerdesin diye, motorla dolaşmaya çıktım diyorum bozuluyor hemen. Bir ara ciddi ciddi benden çok motorunla ilgileniyosun kıskanıyorum ben bile dedi daha ne desin yahu :p

evet ama bunun en büyük sebebi kızların motorcu erkeklere daha çok bakmasımı desek tabi çapkın erkek motorculardavar benim bugüne kadar izlenimim bu

Evli değilim ama çevremdekiler motorumu ilk aldığım zamanlarda canımdan bezdiriyorlardı. Her 2 3 günde bir 2 konuda dırdır çekiyordum.

1. Motosiklete değil sankı ayaklı tabuta biniyorum muamelesi
2. Beni artık kesin unutursun konuşmaları :)) Motoruna daha çok zaman ayırıyorsun geyikleri.

Günün birinde dayanamadım ve bu yaptıklarının beni tedirgin etmekten başka bir işe yaramadığını ve motorla kendilerini kıyaslanmayacağını izah ettim. Konu anlaşıldı sanırım çünki artık ayda 1'e düştü. Buda bir gelişim sonuçta :))

Motor = özgürlükse
Evlilik = boyuna bağlanan zincir sanırım :) 2 si aynı anda olmaz gibi duruyor..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayanların kıskanmasından bahsedilmiş ama benim erkek arkadaşımda çok kıskandı en son tartışma sonrası ilişkimiz bitti ne var bu motorlarda kıskanılacak tutku ise tutku ama ikisinin yeri ayrı bunu anlayamadı o ama beyler bu arada bayanlar her zaman kıskanacak bişi bulur kendimden biliom

Bu arada benim nişanlım forumda geçirdiğim zamanıda kıskanıyor :pr:

bayanların kıskanmasından bahsedilmiş ama benim erkek arkadaşımda çok kıskandı en son tartışma sonrası ilişkimiz bitti ne var bu motorlarda kıskanılacak tutku ise tutku ama ikisinin yeri ayrı bunu anlayamadı o ama beyler bu arada bayanlar her zaman kıskanacak bişi bulur kendimden biliom

Aynen katılıyorum :cat:

Son düzenleme:
ah ah o erkek kıskanması bendede var onun motoru var ben 600 rr bende alacam 600rr ama aldırmıyo benimkine binioz diyo benim buralarda chat yapdıımı duysun kıyamet kopar valla:mrgreen:

Daha önce motorcunun halinden motorcu anlar sanırdım. Yazılanları gördükçe oda olmuyormuş dedim.. Aman bu ne hal. Eş ve sevgili durumları herkezi sindirmiş resmen.. Türkiyede motosikletin gelişmeme sebebi eş, dost, sevgiliymiş meğer :) Arkadaşlar ya motorlarınızı bırakın ya eşleri kişileri.

Ne demişler bekara kadın boşamak kolaydır. Böyle çekilirmi motor keyfi...

bi defa bosbogazlik ettim esime once motorum sonra sen dedim tabiiki sakaydi ama hic unutmuyor hep soyler durur...Kadinlar....ahh nasil istiyolarsa oyle yorumlarlar...

120 km nin üzerine çıkınca uyarıyor :)
şaka bir tarafada ben şanslıyım :D
gerçi geçenlerde ben bişey istesem yapmazsın , motor sözkonusu olunca
hiç üşenmiyorsun demişti :)

ilk askımı asla unutamam kalbıme taht jkuran ılk ask motorsıklet askı evlenecegım kısıde bunu bılerek evlenecek kıskanırsada kendı bılır artık.....

Daha evlenmemiş olanlar daha şanslı o zaman eş adayı motorcu oldugunu bilip ona göre davranır,davranmazsada arabalı olan biriisni bulur :cherry:...

ne olur bu milletin hali bilmem ama motor kullanmayanlar neden kullananlara anlayış göstermez anlamam amcam evlenip gidene kadar onun başını ağrıttılar şimdide ben valla haberleri olmadan kask mont vs.vs.aldım birgün birini eve getirdim diğer gün birini getirdim ki kalp krizi falan geçirmesinler dedim ama artık rahat rahat gidip geliyom sesleri fazla çıkmıyo nadirende olsa allahtan amcam var destek o da olmasaydı ben yine mücadelemi verir alırdım onları hatta motoruda alıp başkasının garajına çeker öyle öyle kullanırdım bahane çokkkkkkkk

Peki motorunuz eşinizi kıskanıyor mu??

Öle şey olur mu demeyin. Motora binmenizi yada ona daha çok vakit ayırmanızı kıskanabilir belki ama. Neden bir insan bir eşyayı kıskansın ki??

puha hah hah güzelim sen nerelerdesin bizde sabahtan beri bunu araştırıyoruzya neden biinsan bi makineyi kıskanıyor die

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar