- Konu Yazar
kardeş ben dün ( cumartesi ) işten çıkında çarşıda enver ustanın yanına gittim (adanada meşhurdur tek bmw ci enver usta ) bi tane r 80 gs vardı aşırı iri yarı çok kaslı bi motor hemen resim felan çekildim çok hoşuma gitti fiyatını sordum 4.500 ytl dedi gerçekten komik bi rakam türkiyede bmw yaygınolmadığından dolayı çok ucuz vede motor 93 modeldi yanlış hatırlamıyorsam. pazarlıkla felan 4000 e gelir o motor ama emin ol hayatında aldığın en sağlam en kaliteli motorların başında gelir.
bi honda cbx 250 nin orta halli 2. elleri bile 5000 ytl iken o motorun 4000 ytl olması beni üzüyor ama benim için büyük avantaj oldukça ucuza geliyor
sana tavsiyem tercihlerin arasına bi bmw de koy hem 800 cc gücünü ne sormaya gerek var nede anlatmaya
alsa o motor bana büyük gelir deme bi kere üstüne bin bi tur at tamam dersin tam benlik motor
yinede sen bilirsin ne alacaksan hayırlı olsun diyelim
zaten yaza allah kaza bela vermesse 600 cc lik fz6 fazer alıcam binmek için ormanda tepinmek için alacagı mmotor 800 cc başlangıç olarak yorucu ve delilik olur görüşündeyim...
ayrıca oakdar cc ye gerek yok suremeyeceğimden değill 13 yıldır motorsiklet sürüyorum ben ormanda patika yolda falan sürmek için değil yol olmayan yerlerden gitmek hoplayıp zıplamak atlamak isityorum
niyetim bu hafta sonları stres atmak yani...