Şükürler olsun 10.000 km ye yakın yol yaptım 2021 de henüz sıkıntı yaşamadım, klasik yağ eksiltme var 5000 km de 600-700 ml kadar , motorun debriyajı , şaft rulmanları , şaft körükleri vs yeni değişmiş , Bursa dan almıştım motoru ama bütün bu işlemler İstanbul Maslak da Teknisyen Motor Levent usta tarafından yapılmış (rahmetli Barkın ile videoları olan usta) , kendisine ulaştım teyit etti sağolsun , yani motorun en pahalı ve sorunlu yerleri yeni elden geçmiş , yukarıda yazdığım parçalar periyodik bakımı ihmal edilen bütün GS lerde ciddi sıkıntılar yaşatıyor , mesela şaft rulmanı boşluk yapmışsa kovanı kırıp yolda bırakıyor , yine şaft körükleri yırtılmış ve su almışsa mafsalı bozup yolda bırakabilir..2007 e kadar üretilen modellerde servo fren arızaları sıklıkla yaşanmış çünkü hidrolik yağ değişim periyoduna uyulmamış, BMW bu tip sorunları güncellenen modellerde gidermiş , mesela arka teker bağlantı poryası alüminyum iken çeliğe çevirmiş çünkü havalı tabanca ile ölümüne sıkınca çatlamış vs vs , kullanırken yıllar içindeki sorunlarını ve nasıl güncellendiğini öğrenmeye devam ediyorum , öğrendiğim en önemli şey de şu , yıllardır Suzuki kullanan biri olarak bakımsız bir Bmw in yolda kalma olasılığı japonlardan çok daha fazla