En iyi motosiklet özelliği hangisi?

En iyi motosiklet özelliği hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    1,629
sesi ve türklerin yaşam tarzını yansıtıyor olması malum önce attaydık şimdi motorizeyiz :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
düştükten sonra motorun manası yok.
bence abs :)

yakıt enjeksiyonu abi.. O kadar fazla yakarsa arabayla kıyaslancak kadar olursa motosiklete binmenin bi manası olmaz... Hem sık sık kullandıgımız için bizim cebimize zarar vermemesi onemli...

Mersin İl Temsilcisi
bir kaç seçeneği tıklayabilseydik iyi olurdu ama anket tek şıklı.

abs+lastik+aerodinamik+yakıt+oturuş pozisyonu olarak özetleyebilirim.

su soğutma bnm gibi gezici tipler için ayırıcı bi özlleik olmuştur her zaman .
ama para yokki alalım sıvı soğutmalı cbr yada fazer

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
su soğutma - enjeksiyon - şaft (henüz absli cruiser göremedim :) )

Bana göre disk fren çok önemli.Eger disk fren olmasaydı sanırım abs de olmazdı.Kampana tıpı fren olurdu.Buda buyuk hacimli hızlı ve agır motorları ne kadar durdurabılırdı bılmıorum.Diğer şıkların çoğu bızım rahatımız için düşünülmüş şeylerdir.Herkeze saygılar:rendeer:

bilmemki düşüsem acabaaaa ne kiiiii hımmmmmmm
buldummm GT250R olmasııııııı :)

ben daha önce su soğutmalı 650cc likkavasaki enduro kullandım motorda ısınma diye hiç birşey yok gittikçe gidiyordu çok memnundun şimdi ise 200 lük zealsun kullanıyorum kros onun yanında hiç zevk alamıyorum

arkadaşlar ben 200 lük kros zealsuna ırc marka düz diş lastik ısmarladım sizce uyum sağlarmı kalitesi nasıl daha önce 301 lik mz de 2 yıl kullandım fena değildi düşünceleriniz ne olur birde fiyatı 40ytl tane fiyatı nasıl

Son düzenleme:
en güzel özelliği; seni otobüse bindirmemesi :) mesela ben yeni bir motorcu, eski bir belediye otobüs yolcusu olarak, istanbul'ın sıkışmış trafiğinde, tıklım tıklım bir otobüsün camına suratım yapışık bir vaziyetteyken yandan vınnnn diye geçen bir motosiklete sinir olurdum :)) kendimi esefle kınıyorum burdan hehe :) artık bana sinir olsunlar napiim? :)

Bana göre ön/arka disk fren olmalı + ABS + ön/arka hangi freni sıkarsan sık her ikiside sıkmalı, bu çok kolaylık sağlayacak ve bu sayede beyinde 2 freni kontrol etmeye ayrılmış sistem kaynağını yola dikkat etmeye ayırabilirsin. Sesleri duyar gibiyim, klasik frenlerle yola dikkat edilemiyomu, tabiki evet. Motor icat edildiğinden beri bi şekilde oluyor. Ama daha fazla dikkat ile 1.5sn. olan farketme ve mekanik tepki verme süremizi belki lehimize olacak şekilde değiştirebiliriz. Bu sistemin çok fazla bir maliyeti olduğunu sanmıyorum. Bence bu özellik tüm yüksek hacimli motorlara uygulanmalı :cat: (crosslar hariç tabi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar