Emniyet Müdürlüğü saçmalığı !! Hayallerim suya düştü :(

Ben A2 + B yi 8 ayda almıştım sınav ertelenmesi vs aşırı can sıkıcı bir durum.Sınavı kazandıktan sonra 1 hafta kadar kazandığının belgesinin Ankaradan gelmesini bekliyeceksin sanırım.
Kesinlikle ehliyetsiz yola çıkma, mahalle arasında veya boş bir arsada sür.Canını hiç sıkma öyle yada böyle sonunda alcaksın o ehliyeti.

Mayıs 15 de yazıldım agustosun 20 sı mı ne ehliyeti alabildim.Ehliyeti hakettikten sonra da 2 haftaya yakın dosyaları vermesi için kursun keyfini bekledim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi anladığım kadarıyla hiç motosiklet kullanmamışsınız. Sürücü kursu size hiç ders vermeden 1 gün kala parkuru gösterecek ve siz de sınavı geçeceğinize inanmışsınız. Bu kadar zamandır bekliyorsunuz bari özel ders alıp kullanmayı öğrenseydiniz fena olmazdı. Şimdi o gün geldiğinde ola ki küçük bir hata yaptın, platformdan düştün, dur-kalkta stop ettirdin, sinyal vermeyi unuttun ayağını yere koydun vb sebeplerden direksiyon sınavından kalabilirsin. Bu durumda bir sonraki sınav için tekrar sınav ücreti verip belirsiz birkaç hafta daha bekleyeceksin. Buna da hazırlıklı olmalısın. Hayat o kadar da kolay değil. 2 duba geçip ehliyet verme dönemleri çoktan geçti.
Ayrıca konu başlığında Emniyet Müdürlüğünden şikayet etmişsiniz ama konunun Emniyet müdürlüğü ile hiç ilgisi yok. Sınavları MEB düzenliyor.

Son düzenleme:
1 Yıldır trafikte aktif elektrikli scooter kullanıyorum, dayım eniştem motorcu ve onların motorlarinida zamam buldukça sürüyorum (ybr125 ve cbr250) . Bana gerekli bilgi ve pratiği veriyorlar . Bu yüzden direk pulsar 200 ile başlıyorum. Sınav konusuda sırf ehliyet yüzüne motor alamadım ve 3.500tlye en iyi elektrikli scooteri aldım artik kaçak göcek kullanmaktan bıktım motorsikleti , yaz tatili bitti ve ben daha ehliyet alamadım isyanim buna yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar