- Konu Yazar
Yaklaşık 1 senedir motorsiklet hayaliyle yatıp kalkıyorum fakat ehliyet alamadığım için motorda alamıyordum. En sonunda Haziran Ayında kursa yazıldım , yazılı sınavı geçtim . Ailemi ikna ettim ve istediğim motoru almaya razı oldular fakat ehliyetimi almamı bekliyorlar ehliyeti al hemen gidip alalım diyorlar . Gel gör ki direksiyon sınavının 19-20 Eylül de olması gerekirken DÜZCE emniyeti sınavı EKİM ayının 11 ine ertelemiş . Beynimden vurulmuşa döndüm zaten kış geldi bütün yaz motor hayaliyle geçti . Pulsar 200ns in indirimi 30 Eylül de bittiği için mecbur motoru alıyoruz . Bayramdan sonra anlaştık bayii ile alıcaz fakat kendi motorumu alamıycam Dayımın ehliyeti var o alıp getirecek ve motor 3 hafta evin önünde yatacak. Sinir bozucu olan 5 ayda ehliyet alamıyorum böyle saçmalık olur mu ? Alt tarafı 2 dubadan geçip gidicez sanki çok önemsiyorlar ya keyiflerine erteliyorlar .
Ehlyiet kursu 100TL direksiyon ücreti aldı ayrıyettren. Fakat daha 1 gün ders vermediler sorduğumda ise sınava 1 gün kala parkuru gösteririz yaparsınız zaten kolay dediler . Arabalarını görüyorum hergün saatlerce eğitim verip geziyorlar . Sistem çok bozuk hem emniyet hem kursların
r:
Ehlyiet kursu 100TL direksiyon ücreti aldı ayrıyettren. Fakat daha 1 gün ders vermediler sorduğumda ise sınava 1 gün kala parkuru gösteririz yaparsınız zaten kolay dediler . Arabalarını görüyorum hergün saatlerce eğitim verip geziyorlar . Sistem çok bozuk hem emniyet hem kursların