Ehliyet Hakkında Tüm Sorular

doğru söze ne gerek ali abi röportajı yerel tv de canlı izledim hem spiker hem ben gülmekten karnımız ağrıdı.Hasan bey diyorki:
"Gaziantepe bir pist yapalım bu hız düşkünleri hareketçiler gelsin orada düşüp ölürlermi başka bir şey mi olur ne b....... yerlerse yesinler" diyen adamdan ne beklenir.:farao:

Gelişim 150'ye vermiyor muydu?

bu herşey içinde 320 ylt sadece gidip ehliyetinizi alacaksınız. ama bir de bunun eğitimlerini nasıl veririler bilmiyorum. sonuçta yarım doktor candan yarım imam da imandan edermiş misali çabucak kurslarda verilen eğitimlerle bir yere varılı mı bilmem

Son düzenleme:
ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

21 nisan da yapılan ehliyet sınava sonuçları ne zaman açıklanacak ve direksiyon sınavı ne zaman yapılacak bilen var mı acaba?

sonuçlar şu an itibariyle www.meb.gov.tr de alt kısımda açıklanmış
08.05.2007 (18:00)

Son düzenleme:
ehliyet alıcam ama bazı sorularım var

MerhabaA2 sınıfı ehliyet almak istiyoruminternetten baktığım kadarıyla 7 temmuzda bir sınav varmış.ben o sınava girmek istiyorum.onun için en son ne zaman kayıt gerekiyor.Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

bence de bir an önce kaydını yaptırsan iyi olur arkadaşım. malum sınavlar 2 ayda bir yapılıyor. bu sınavı kaçırırsan hem 2 aydan fazla diğer sınavı bekliceksin, hem de direksiyon sınavı ve sonuçlarını bekliceksin.:pale:

yani sınavdan sonrası da var zaten, vakit kaybetme.:cat:

valla ya bekle bekle bı olduk zaten dıreksıyon sınavı ıcın 1 hafta kaldı...

bende bu dönemde ehliyet almak istiyorum,geçen dönemi kaçırdım,pişmanım:pr:
en kısa zamanda kursa kayıt olmayı planlıyorum,yer kalmaz mazallah:queen:

kardeş araba ehliyetiyle beraber alsan iyi olur aslında ihtiyaç duyulduğu oluyor ben önceden param yoktu sadece a2 aldıydım şimdi yine bi sürü borcum çıktı yine alamicam b yi byi de al bence beraber al.keşke beraber alsaydım kış günü ailen de sende zorluk çekmezsiniz.

ZoR

Arkadaşlar karakoldan ehliyeti alırken kurs tarafından verilen evraklar dışında bir belge, evrak vs.. isteniyor mu?
Ben sertifikayı arkadaşa aldırdım, "adam bişi dedi ama unuttum" dedi (ya bana fitne veriyo yada unuttu :) )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Karakol dan alınmazki ehliyet...Emniyet müdürlüğünden alırsın.....

Benden istememişlerdi....Sanırım şimdide istemeyeceklerdir..Herşey kursun dosyasında mevcut zaten....

ZoR

Karakol dan alınmazki ehliyet...Emniyet müdürlüğünden alırsın.....

Benden istememişlerdi....Sanırım şimdide istemeyeceklerdir..Herşey kursun dosyasında mevcut zaten....

kusuruma bakmazsın artık karakol yazmışım..
2. paragrafta benim cevabım teşekkürler :wiinkk:

açıklise okuyon ehlıyet alabilirmi

merhaba arkadaslar ben açıklise okuyorum bu nisan ayında yazılacam daha doğrusu yaşım o zaman doluyor ama bı sorun var ben açıklise okuyorum yanı lise diplomam yok bana ehlıyet verırlermı şimdiden teşekürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaşının 18 den gün almış olması lazım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar