- Konu Yazar
arkadaşlar aşağıda gördüğünüz jinlun'umun egzosunu yine aşağıda gördüğünüz keeway süperligt'inki gibi köşeli bir şekilde kestirip hem egzosun boyunu kısaltmayı,hem de görüntüyü güzelleştirmeyi düşünüyorum.
işte egzos
yanlız egzoscuya gittim sordum...bu egzos krom kromcuya git dedi.kromcuya gittim bu metal egzoscuya git dedi.egzoscu.bu egzosu keserim yanlız pas tutar dedi.bir çok arkadaşım kestirdi ve hiçbir problem yaşamadı.böyle ustaların bn **** işten mi kaçtılar yoksa haklılık payları var mı.ya da haklılarsa yaptıranlar nasıl yaptırdı.bi çıkış yolu gösterin.çıldıracam...
AKÇAKOCA'DAN SEVGİLERLE ...
r:
işte egzos
yanlız egzoscuya gittim sordum...bu egzos krom kromcuya git dedi.kromcuya gittim bu metal egzoscuya git dedi.egzoscu.bu egzosu keserim yanlız pas tutar dedi.bir çok arkadaşım kestirdi ve hiçbir problem yaşamadı.böyle ustaların bn **** işten mi kaçtılar yoksa haklılık payları var mı.ya da haklılarsa yaptıranlar nasıl yaptırdı.bi çıkış yolu gösterin.çıldıracam...
AKÇAKOCA'DAN SEVGİLERLE ...
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.