egzos'um için fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar aşağıda gördüğünüz jinlun'umun egzosunu yine aşağıda gördüğünüz keeway süperligt'inki gibi köşeli bir şekilde kestirip hem egzosun boyunu kısaltmayı,hem de görüntüyü güzelleştirmeyi düşünüyorum.

x1pPHu2K6HCG6o3AHfHRe5ThsGgU0iZEPnxOePgIBy9FmScRexi8BopINQrjDvFgQKfxNSDYANd_EbcWA1KhI7FI3GW8ms_GaBU_Ahz4z2kwhIFz_gf8C90Og

keewaysup150-9.jpg

işte egzos

yanlız egzoscuya gittim sordum...bu egzos krom kromcuya git dedi.kromcuya gittim bu metal egzoscuya git dedi.egzoscu.bu egzosu keserim yanlız pas tutar dedi.bir çok arkadaşım kestirdi ve hiçbir problem yaşamadı.böyle ustaların bn **** işten mi kaçtılar yoksa haklılık payları var mı.ya da haklılarsa yaptıranlar nasıl yaptırdı.bi çıkış yolu gösterin.çıldıracam...

AKÇAKOCA'DAN SEVGİLERLE ...

x1pPHu2K6HCG6o3AHfHRe5ThixsxPpKQxEsqKZiGXb6lCHN2GhRKL45wc3LD8qej5XJB7dfNe1e3FgmtBqFfvtjaB2qjnSQjyx-wFRPKG_7rczuBGEyhDWrfA

:pr:

Moderatör (forrap)
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Forum katılımcıları,küfür içerikli mesaj yollayamazlar(sansürlenerek de olsa).burak..01 tekrarı olmamasına dikkat ediniz.Kurallar açıktır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

kardeş kestirmen biraz yorucu iş olabilir ve paslanma olaylarıda olacaktır tabiki istediğin gibi bir görüntüyü yakalayabilmende şansa kalmış. Peki araştırdınmı hazırı yokmu hiç piyasada varsa fiyatı nedir..?

kestir qitsin abi onun bi yolu vardır sanayii dal sor ele qüne söleler sana..onlar naz yapmışlar istersen at karqoya ben ankara'da kestirip yollim sana..senle yaşıcak diil ya..aklında kalıcaqına qönlündeki olsun..

"kestir qitsin" olmaz işte... kestirdiğin yerden pas başlar... yavaş yavaş içten içten pas yapacaktır... Keeway'inki buna uymuyor mu peki?

ben dedim ki: ''sünnet yaptır kardesm sen o zmn..ucundan acık alsnlr..tabi bide qereken önlemi zten alacaktr sünnetçi ''.. ben yarın sanayiideyim bütün qün sorar soruştur sana haber salarım BURAK 01 kesilince vardır paslanmayı enqlleyen bi yol yordam..

ilginiz için ve beni aydınlattığınız için teşlekkürler...

:cat:

bak bız burda yapıyoz sana sadece jeti olan bırısı lazım. Eksozmu, egzost mu egsoz mu her neyse o parcayı soktur. kendın belırledıgın yerı kalemle çiz ve basın jeti. Olay bıtmıstır. ÇOK tatlı bir sesı oluyo aletin.

peki voldemort kardeşim bunu egzoscu mu yapar yok sa kromcu mu.bu konulara biraz uzağım...

:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar